PDA

Zobacz pełną wersję : Superdrol-kiedy brac

Masterxxx
25-06-08, 13:15
O jakich porach najlepiej brac superdrol jak przyjmuje po 2 tabletki?

czuwajista
25-06-08, 16:14
Wcale nie bierz, już lepiej metke..

Masterxxx
26-06-08, 13:21
Metke aby sie woda napompowac??
A jak sie bierze metke o jakich porach??

Ikar
26-06-08, 14:18
Metke aby sie woda napompowac??
A jak sie bierze metke o jakich porach??

mete bierze sie w czesie lub po jedzeniu

Rynju
26-06-08, 14:23
niech najpierw wypelni wszystkie wymagane do zadania tego pytania pola (wzrost, waga itd.)

http://www.e-kulturystyka.info/showthread.php?t=199

terrorsiejem
27-06-08, 10:34
ph to gówno już lepiej saa jak jest sie zdesperowanym.

Masterxxx
27-06-08, 20:12
Wyprobowac zawsze mozna:)
Zaczalem brac i od razu czuc przyplyw energi i jestem bardzo pobudzony:)

VegetaSSJ3
27-06-08, 21:10
Nie mozna mowic o ph ze jest to gowno jesli sie nie bralo duzo ludzi jest za ph i duzo tez jest przeciw sam nie bralem i tez jestem ciekaw jak to jest

czuwajista
27-06-08, 21:11
Bierzesz przynajmniej osłonki?

Masterxxx
28-06-08, 19:12
Biore:esseliv- oslonka watroby
urinal- oslona nerek
Witaminy olipm sport
Bialko:)
Po tym jest takie fajne uczucie przyplywu energi ze az nosi mnie do tego aby zrobic jakis wysilek fizyczny:)
Po 2 dniu juz widze ze miesne mi urosly:)

MhL
28-06-08, 21:19
Fajnie by bylo jakbys relacje zrobil, zapewne kilka osob by zainstresowalo sie tym tematem.

impp
29-06-08, 13:36
dorzuć aspargin na serducho sie przyda i coś na obniżenie ciśnienia bo niedługo zacznie ci otro skakać zapewne. Co do przyjmowania to razem z posiłkami mniej więcej co 8 h tabletke.

Rynju
29-06-08, 13:42
no to z cisnieniem to aspragin i dodatkowo magnez po aspargin ma go malo

VegetaSSJ3
29-06-08, 14:27
Biore:esseliv- oslonka watroby
urinal- oslona nerek
Witaminy olipm sport
Bialko:)
Po tym jest takie fajne uczucie przyplywu energi ze az nosi mnie do tego aby zrobic jakis wysilek fizyczny:)
Po 2 dniu juz widze ze miesne mi urosly:)
Dobre juz po 2 dniach widzisz ze ci miesnie urosly wez nie przeginaj

czuwajista
29-06-08, 20:36
Pewnie ciągle ma napompowane..

Masterxxx
01-07-08, 16:42
Nie wiem czy napompowane ale sa wieksze.Moj brat tez to bierze i ma podobnie.na klate wczesnie nie mogl wziasc 60kg ani razu a po 4 dniach wzia 5 razy:) Moze ktos wie po jakim czasie bedzie widac konkretne wyniki??Ja robie wiecej serii niz normalne bo regeneracja jest o wiele szybsza:) I czuje sie normalne,zadnych skutków ubocznych jak narazie:)

VegetaSSJ3
01-07-08, 18:12
Ale z ciebie tepak jak mozesz nawet tak pisac zastanow sie co piszesz jesli niechcesz zrobic z siebie blazna piszesz ze twoj brat nie mogl wziasc 60 kg a po 4 dniach brania juz 4 razy wziol 60 kg dobre ale se jaja robisz i piszesz ze nie widzisz zadnych skotkow ubocznych po tyg brania puknij sie w leb

Punisher
01-07-08, 21:18
.Moj brat tez to bierze i ma podobnie.na klate wczesnie nie mogl wziasc 60kg ani razu a po 4 dniach wzia 5 razy
Oszałamiające wyniki.
Dobrze, że sięgnął po ph, bo inaczej niemógłby złamać granicy 60kg na klatkę.

Masterxxx
02-07-08, 17:21
Ale z ciebie tepak jak mozesz nawet tak pisac zastanow sie co piszesz jesli niechcesz zrobic z siebie blazna piszesz ze twoj brat nie mogl wziasc 60 kg a po 4 dniach brania juz 4 razy wziol 60 kg dobre ale se jaja robisz i piszesz ze nie widzisz zadnych skotkow ubocznych po tyg brania puknij sie w leb

Chyba jasno kurwa piszel ze wzoia 60 kg to wzia 4razy!!!Co dziennie cwiczyl klate!!
A co do skutków ubocznych to jest jedynie to ze mocz jest bardziej zułty,ma sie wiekszego agresora i niekiedy czuje sie zmeczony a innym razem bardzo pobudzony.

ciaastek91
02-07-08, 17:56
:|
nie wiem czy sie smiac, czy plakac.

VegetaSSJ3
02-07-08, 18:19
Chyba jasno kurwa piszel ze wzoia 60 kg to wzia 4razy!!!Co dziennie cwiczyl klate!!
A co do skutków ubocznych to jest jedynie to ze mocz jest bardziej zułty,ma sie wiekszego agresora i niekiedy czuje sie zmeczony a innym razem bardzo pobudzony.
Teraz toś dowalił ostro ćw codzienie klatę he he a to dobre ile ty masz lat 10 chyba bo cos z rozumem u ciebie nie tak no to pakuj dalej moze wezniecie razem z bratem za tydzien 70kg
A jeszcze jedno mam pytanie tego superdrola to bierzecie razem na spulke z bratem ?? uważaj bo wam braknie he he na cały cykl

MhL
02-07-08, 18:43
Codziennie klata - moze to trening dla zaawansowanych Panowie. :p
Zulty - ktos zna taki kolor ?

pimols
02-07-08, 20:32
czad stary