PDA

Zobacz pełną wersję : Dobrzem trenie ręce :P ?

rocky_balboa
29-08-06, 17:11
Siemano tak tu od dłuższego czasu siedze i czytam sobiem plany treningowe no ale ja na siłownie nie chodze i chciałem się zapytać czy dobrze ćwicze(nie chce być wielkim napakowanym kulturystą, ale chcem miec taką spoko łapke 40cm+ :) )
no wiec budzem sie i się podciągam na drążku podchwytem no i jakies 8 podciągnięć się zrobi no a nachwytem to niestety tylko 3-4-5 (zalezy od szczęścia :D) Potem wżeram śniadanko :mrgreen:
Potem biorem hantelke 10kg i tak na bica biore że trzymam uchwytem młotkowym i uginam w łokciu i dłoń przy tym przekręcam do siebie i tak robie 5 serii po 10 razy w każdej(wpierw lewą ręką serie potem prawą). No i na końcu jeszcze tak podnosze do góry uchwytem młotykowym ze na wysokosci barka mam ciężarek i do góry ręke prostuje ale to tylko po 10 razy na jedną rękę :) Dobrze ćwicze zeby były jakies efekty?

tomek.
29-08-06, 18:31
niestety na te +40 troche trzeba popracowac

na forum kiedyś był wrzucany trening tylko na ręce armageddon

rocky_balboa
29-08-06, 20:08
To znaczy nie chodzi mi tylko o ręce ale głównie o ręce, bo brzuch to tam na boksie ćwicze, plecy też i ogólnie ćwiczenia ale chciałem sobie łapki dopracować.
A dobrze w ogole trenuje(o ile tak to mozna nazwac) :lol: ?

krzychuool
30-08-06, 09:53
no hmm to pocwicz se jeszcze trica i przedramienne to tez poprawia wyglad reki :lol:
ale ogolnie to jak na warunki domowe to chyba na wiecej sobie nie ummiesz pozwolic co nie?

rocky_balboa
30-08-06, 10:59
Hmy no czasami jeszcze ekspanderem se pocwiczem no ale to zadko i mało powtórzeń zrobie(ok.20-25). A czy efekty mogą byc jakies szybsze? Bo tą hantelką macham i macham i na tym sie podciągam no moze barki troche bardziej sie zrobiły a bicek mocniej widać ale dalej taki sam rozmiar :roll:

tomek.
01-09-06, 21:45
ćwicz normalnym treningiem
trenuj wszystkie partie

idzie to połączyć z boksem