PDA

Zobacz pełną wersję : testabol propionate

Ikar
23-06-08, 11:18
Witam mam taki jeden flakon http://www.topanabolics.com/products_pictures/testabol_propionate.jpg
ile strzalow jest z takiego jednego flakona? bo troszke sie pogubilem

lg team
23-06-08, 11:57
10ml 100mg/ml

10 setek

bardzo dobry srodek

niedlugo wrzuce foto do tematu z fotkami

Ikar
23-06-08, 12:06
moze wy macie jakis pomysly, jak przejsc bez problemu przez granice (lotnisko berlin-szkocja) z takim flakonem, do czegos go schowac czy cos ?? troche sie obawiam ze moga sie przypieprzyc do tego bo jade jeszcze 200 tab maty ale na to mam juz patent bo przesypie do opakowek po zincasie

lg team
23-06-08, 12:09
kolego zadnego problemu nie bedzie z taka iloscia

porozrzucaj po bagazu i bez problemu przejedziesz

Ikar
23-06-08, 12:18
w ktorym bedzie mniejszy przypal w podrecznym czy stalym tym duzym?? tylko tez musze to jakos zabezpieczyc zeby sie nie pobilo bo przeciez to jest szklane

lg team
23-06-08, 12:27
pchaj do tego ktory idzie do luku bagazowego

na poczcie kupisz folie z babelkami za 2-3zl,

dobrze owin i bedzie git

cho ci bez tego sie obejdzie - wystarczy jak dobrze upchasz po ciuchach - amortyzacja bedzie dobra

pl69
06-07-08, 12:14
panowie spokojnie, ja ostatnio przywiozlem z grecji 800 tabsow clomidu w podrecznym.....

Miloszeek
08-07-08, 11:20
Jak mi przyjaciel przywiózł jaranie z Holandji to w taki sposób ze miał tam troche zarcia i w tym zarciu był min. Słoik dżemu odkracił go troche ze srodka wydłubał łyzka wepchał tam w srodek 3 takie jakby pudełka po kinder jakjach zakmnoł je (w sumie tam była 10 jarania) i góry "przykrył" dzemem zamknoł. Wjebał to do garnka pasteryzował tak zeby wygladało ze dzem nie ruszany bo pokrywka była wklęsła :D potem ta napelke przyklaiłi było see :D i przewiózł bez zadnego problemu i ta metoda jest zajebista :D i to muwie wam ja Pan z SG :P heheheh

*PS. SG - Straż Gganiczna :D Tylko ciiiii...... ;P hehehehe

Chyba za to SOG mi sie nalezy :P

lg team
08-07-08, 17:13
ale to jest dzial o medykamentach czy bace?

ciaastek91
08-07-08, 17:56
Miloszeek chcial chyba zaproponowac, zeby taki flakonik pasteryzowac w sloiku z dzemem :D

pimols
10-07-08, 22:33
Jak mi przyjaciel przywiózł jaranie z Holandji to w taki sposób ze miał tam troche zarcia i w tym zarciu był min. Słoik dżemu odkracił go troche ze srodka wydłubał łyzka wepchał tam w srodek 3 takie jakby pudełka po kinder jakjach zakmnoł je (w sumie tam była 10 jarania) i góry "przykrył" dzemem zamknoł. Wjebał to do garnka pasteryzował tak zeby wygladało ze dzem nie ruszany bo pokrywka była wklęsła :D potem ta napelke przyklaiłi było see :D i przewiózł bez zadnego problemu i ta metoda jest zajebista :D i to muwie wam ja Pan z SG :P heheheh

*PS. SG - Straż Gganiczna :D Tylko ciiiii...... ;P hehehehe

Chyba za to SOG mi sie nalezy :P
dobre masz soga!
Polak potrafi

pl69
11-07-08, 15:00
hmm patent ze sloikiem ok