Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Przytycie

Global
22-06-08, 19:59
Witam, mam problem, otoz:
18 lat
ok 180cm
60 kg
bardzo chudy

Przez wakacje mam zamiar troche przytyc, mam zamiar kupic z allegro: "ZESTAW NA PRZYROST MASY HMB + KREATYNA + AMINOKWASY" i jechac na tym 2 miechy + jakies cwiczenia.
Celem nie jest wygladac jak "paker" tylko po prostu normalnie xd

Teraz przegladam tematy to wszedzie piszecie o dietach itd...
co o tym myslicie? ile moge przytyc przez 2 miechy? Ostatnio i tak zaczelem bardzo duzo jesc xd :P
Prosze o jakies wypowiedzi bardziej doswiadczonych w tej dziedzinie ;d

007
22-06-08, 20:26
Rozumiem że nie chcesz trenować ?

chcesz po prostu przytyć ale nie tak aby się spaść ?

Wystarczy regularnie się odżywiać.Żołnierze tyją bo regularnie jedzą

Global
22-06-08, 20:34
tzn chce codzinnie "jechac" te 4 treningi z serii "8 minut ABS"(brzuszki itd) ale pakowac nie zabardzo :p

Na samym odzywianiu duzo nie przytyje przez wakacje, przyda sie ten zestaw xd
co o tym myslicie?;p

sts
22-06-08, 20:38
oj poćwicz troche z miesiąc chociaż hantlami:p od razu pudzianem nie będziesz nie bój się :)

Rickey
22-06-08, 22:27
Jak dla mnie to nie jest żaden zestaw na masę. jedynie kreatyna może coś zdziałać. aminki to dobry dodatek np. do krety, ale same z siebie masy nie buduja. A co do HMB to ma całkowicie inne zastosowanie. a co do jego działania to to może pozostawie bez komenta.
Pozdro!!

Symu
22-06-08, 22:51
Jesteś kolejną ofiarą panow z allegro :D ktorzy wciskają takie zestawy zupełnie nieświadomym klienom. Po 1sze suple to nie magiczne srodki ktore same cie "przypakuja". Możesz kupic a i tak nic Ci nie dadza. Lepiej weź sie za miche bo HMB i aminki bez cwiczenia nie maja szans nic dac i kreta raczej tez.

Damian st-ce
23-06-08, 11:34
Racja. Bez odpowiedniego treningu nie zdobedziesz masy. Jesli chcesz sie juz brac za suple to musisz ćwiczyć. A z tymi żołnierzami to też prawda. Jesli nigdy nie ćwiczyłes i teraz zaczniesz, to przy odpowiedniej diecie i dobrym treningu możesz zyskac przez dwa miechy kilka ładnych kilogramów :)

DiscoKing
23-06-08, 21:12
Najpierw coś na sucho poćwicz jakieś 2-3 miesiące przynajmniej. Bo na początek mięśnie same będą bardzo dobrze rosnąć. Ułóż sobie dietę a dopiero później kup jakieś wspomagacze, bo nie będziesz Pudzianem po zakupie odżywek i przetrenowaniu 2 miesięcy..