Zobacz pełną wersję : Uraz pośladka
Witam, czy jest coś takiego, żeby podczas ćwiczeń czy na siłowni czy rozciągania , żeby nie było bólu. Czy sa moze jakies suplementy czy co?
cwiczysz akrobatyke, sztuki walki, tanczysz breakdance i nie wiesz jak pokonac bol zwiazany z wysilkiem, cos mi tu nie gra Panowie.
morfina najlepsza :p
a czy to jest dobre nie jakis ze tak powiem "syf" ze potem bede zyl 50 lat albo mial zwiotczałe mięśnie? Czyli to sie stosuje jak się ma ból czy to ma zapobiegac bólowi?:[
terrorsiejem
21-06-08, 16:36
hahahahahahaha. masz gościu soga za wyszukane poczucie humoru.
VegetaSSJ3
21-06-08, 17:55
Witam, czy jest coś takiego, żeby podczas ćwiczeń czy na siłowni czy rozciągania , żeby nie było bólu. Czy sa moze jakies suplementy czy co?
Kolego nie wiem czy szukasz zaczepki na forum czy co jesli chcesz cos sie dowiedziec to zapytaj po ludzku
a czy to jest dobre nie jakis ze tak powiem "syf" ze potem bede zyl 50 lat albo mial zwiotczałe mięśnie? Czyli to sie stosuje jak się ma ból czy to ma zapobiegac bólowi?:[
Morfina to jest srodek przeciwbólowy zarąbiscie skuteczny:) Wyciągają ją z opium :P albo z maku (tych roslinek). Tylko jest pewien minus bo jak za duzo go wezmiesz to mozesz w spiaczke zapasc. Stosuje sie to w medycynie, np. jak cos sobie złamiesz to mogą Ci ją zapodac w szpitalu.
terrorsiejem
21-06-08, 21:50
Morfina to jest srodek przeciwbólowy zarąbiscie skuteczny:) Wyciągają ją z opium :P albo z maku (tych roslinek). Tylko jest pewien minus bo jak za duzo go wezmiesz to mozesz w spiaczke zapasc. Stosuje sie to w medycynie, np. jak cos sobie złamiesz to mogą Ci ją zapodac w szpitalu.
morfina tylko przy raku.
Nie tylko nowowory. Kumpel mial przeszczep i na morfinie jechal. Mysle ze temat do zamkniecia.
VegetaSSJ3
22-06-08, 14:57
Z zamknieciem tematu jeszcze poczekam
kolega pod nickiem AKRO pyta czy jest cos takiego zeby podczas treningow nie bolalo troche dziwnie ulozyles to pytanie
wiec odpowiem ci najlepszym rozwiazaniem bedzie dluga i dobra rozgrzewka + do tego masc rozgrzewajaca
Zgadzam sie w 100% ALE:
Dziwi mie to, ze osoba (AKRO) ktora w wczesniejszych pisala, ze trenuje gimnastyke, sztuki walki i tanczy breakdance nie potrafi sobie poradzis z bolem. Dla mnie troche prowokacja podjerzdza, albo naginaniem faktow.