PDA

Zobacz pełną wersję : kilka pytań co do propionat testosteronu

kuja22
20-06-08, 15:14
Witam chciałbym zacząć swoją pierwszą przygode z koksami myślałem o propionat testosteronu .
Co sądzicie o tym środku i czy sam propion bedzie wystarczający na pierwszy cykl.
Odnośnie tej przygody z teściem mam kilka podstawowych pytań mianowicie jaki okres bym musiał brać tego teścia myślałem tak o 15 szotach a szczerze mówiąc to niewiem co jaki czas sie kuć czy co 2 czy 3 dni no i niewiem na ile mi to wystarczy.
Po cyklu napewno bedzie konieczny odblok tylko na czym w jakiej ilośći i jak długo?? Prosze o ewentualne porady i wasze pomysły zdaje sie na waszą wiedze.
No to teraz troszke o mnie

Moj staż treningowy to 2 lata brałem już kilkanaście rodzajów odżywek od masówek po kreatyny i inne.
Co do podstaw dietetycznych to diety nieposiadam na codzień zjadam 6 porcji ale nieprzywiązuje zbytnio wagi do tego co jem i jak ogólnie jem dużo i wszystko to co mama gotuje i co posiada moja lodówka.
Pytanie dlaczego niemam diety??
Dieta jest droga a próbując kiedyś jej przestrzegać to tak szczerze mówiąć nic mi niedała.
Swoje braki dietetyczne wole uzupełniać jakimś gainerkiem jest to łatwiejsze i wygodniejsze.

lg team
20-06-08, 15:27
podaj swoja wage & wymiary

Iron_Czeplin
20-06-08, 16:02
tez sie dopisuje pod tym pytaniem...tylko ze ja mam staż treningowy 10 miesięcy mam 187 cm wzrostu 83 kg wagi i 18 lat

lg team
20-06-08, 16:08
co najmniej o rok stazu i 2 lata zycia za szybko na doping ;)

lachu
20-06-08, 18:33
ejj chłopaku. po pierwsze wez sie za diete bo bez tego ani rusz. sama dieta bedzie cie robiła. a na pierwszy cykl radziłbym ci polska metke lub naposim.
to dosc przyjemnie masuje bez wiekszych efektow ubocznych o ktorych nie bedziemy sie rozpisywac.

impp
20-06-08, 19:42
prop jest elegancki na pierwszy cykl bo to krótki ester, ale dobór środków jak i długość cyklu i dawkowanie zależy już od twoich celów ..

lg team
20-06-08, 20:54
moze wstrzymajmy sie z rozpiskami i radami az autor napisze to o co zapytalem

kuja22
21-06-08, 14:13
Moja waga to 78kilo troszke niewiele dlatego moim celem jest masa oraz dobrej jakości mięsień.
Co do moich wymiarów to są one w moim profilu ale tak do przepomnienia:
Biceps 38cm
Klata 109cm
Moim rekordem siłowym na klate jest 120 kilo.
a co do reszty autorów wypowiedzi którzy odradzają mi koksy to krótka odpowiedż.
JeStem Zdecydowany i pełny świadomy tego co robie.
prosze o konkrety pozdrawiam

lg team
21-06-08, 14:21
enanthat 250mg/e5d (chyba ze masz dostep do prolki wtedy wal 200mg/e5d) - zmasujesz sie na tym srodku - tak jak zalozyles w celu

cykl planowo powinien trwac 8 tygodni, ale obserwuj rekacje i ciagnij az do momentu az bedziesz czul dzialanie testosteronu

kuja22
21-06-08, 15:10
Przez 8tygodni po 200 lub po 250ml zależy jakiego teścia uda mi sie załatwić.
OK.
Wszystko jasne a co ile dni trzeba aplikować w siebie ten roztworek no i oczywiście co na odblok i w jakich ilościach.
Co do koksu to niemam problemów z jego zdobyciem no i oczywiście jakąś wiedze na ten temat posiadam .
Zależało by mi również na pomocy w odblokowaniu się bo mam bardzo słabą znajomość na ten temat.

lg team
21-06-08, 15:16
e5d oznacza ze ladujesz co piec dni

pon / sob / czw itd...

na pct wystarczy sam clom

przez 5 dni 2tbl
przez 10 dni 1 tbl

przed snem

lachu
22-06-08, 11:41
co 5dni. odblok tu powinno pasowac 12tab. clomidu

kuja22
22-06-08, 12:32
czyli w sumie 20 tabletek clomidu no i na 8 tygodniowy cykl na teściu wystarczy mi 11 szotów.
spoko.
co do koksu i odbolu jest wszystko jasne.
A jak sądzicie:
Oczywiste jest że żeby osiągnąć maxsymalne przyrosty masowe potrzebna jest dieta o której jak już wspominałem wcześniej niemam i tak szczerze mówiąc niemam zamiaru układać.
Czy zamiast tego moge swoje braki w diecie uzupełnić jakimś gajnerkiem, może mega masem 7 kilowym.
Czy takie rozwiązanie bedzie dobre

lg team
22-06-08, 12:56
lachu 12tbl clo na penwno nie wystarczy

do autora - jesli nie masz diety czeka cie spory przyrost zlozony glownie z wody i tluszczu

podczas cyklu i krotko okres po twoje miesnie beda wygladaly na napiete etc...

ale po tym jak srodek przestanie dzialac i po pct woda zejdzie i zostanie tylko fat - a to juz nie bedzie wygladalo zaciekawie

podstawa to dieta a jej braki uzupelnaisz suplami - uzupelnieniem jest doping - nigdy nie odwrotnie a ty chcesz tak wlasnie zrobic

kuja22
24-06-08, 07:46
Dzięki wszystkim z góry za pomoc.
Napewno sie jeszcze w tym dziale spotkamy nie raz teraz to sie biore za układanie diety no i tak myśle od września zacząć cykl masowy.
Dam znać jak idzie.
Pozdro