Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Pytanie dotyczące Thermo Speed

dreadu
18-06-08, 22:02
Witam.

Od kilku miesięcy się odchudzam jeszce niedawno ważyłem 87 kg przy wzroscie 188 cm i robiłem sie powoli grubaskiem. Troche sie wziołem za siebie i dzisiaj moja waga to już około 78,5 kg.
Chciałbym dobić do 75 kg ale od 2 -3 tygodni moja waga już nie spada tylko sie utrzymuje. Dodam do tego, że czesto jezdze na rowerze i 3 razy w tygodniu chodze na siłownie. Dojde teraz do sedna sprawy mianowicie zaczołem brać Thermo speed z olimpu pierwszy dzień i ciekawi mnie czy dobrze go dawkuje biorąc 2 tabletki rano nadczo, oraz czy może to miec na mnie jakiś niekorzystny wpływ ponieważ mam teraz 18 lat. Pozdrawiam

ziegenhal
19-06-08, 14:02
2 razy dziennie – ok. 30 min. przed śniadaniem i obiadem. Dla lepszego efektu kup sobie zieloną cherbate. Jak mowi przysłowie : "Co nagle to po diable" niesposób schudnąc szybko i po przestaniu barnia supli efekt jojo, ułóz diete , nie jedz wegli od godziny 18 , staraj sie nie łaczyc tłuszczy z weglami i samo kg ubedzie czy dobrym trenigu , pozdro

lg team
19-06-08, 15:06
mozesz byc rozdrazniony, problemy ze snem,

cos podobnego do efki ale znacznie slabiej - ale efedryny ni ebrales wiec nie wiesz o czym mowie,

niektorzy twierdza ze pojawiala sie suchosc w ustach po TSE oraz bole brzucha

dreadu
19-06-08, 15:16
Dziekuje za info, teraz mam problem ponieważ nie wiem czy zaprzestać brania thermo speed z powodu tego efektu jojo wyczytałem gdzies ze efeket ten nie wystąpi jesli dalej bede trenował i nie jadł tłustych rzeczy. Czy może ktoś mi doradzic czy lepiej zaprzestać branie thermo speed po 2 tygodniach i czy efekt jojo jest taki niebezpieczny ? Dodam, że bardzo bym nie chciał wrócic do poprzedniej wagi i zależy mi na tym zeby znikneła tkanka tłuszczowa wokuł brzucha :/

lg team
19-06-08, 15:23
14 dni to za krotko nawet jak na TSE

4-6 tyg ciagnij

po odstawieniu dalej dieta & trening

i nic specjalnego nie powinno sie wydarzyc

dreadu
19-06-08, 15:25
A jeżeli bym odstawil po 14 dniach i odrazu zaczoł brac zieloną herbate ? np tą http://allegro.pl/item379828271_olimp_cla_z_zielona_herbata_l_karnit yna.html

lg team
19-06-08, 15:30
to nie bylo sensu zaczynac...

odstawisz to strata bedzie

ciagnij dalej tse