Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Czy mam coś poważnego z kolanem?

hiden
18-06-08, 12:12
Ostatnio dużo grałem w piłkę i jakieś 3 dni temu zorientowałem się, że boli mnie kolano. Wróciłem z boiska, trochę posiedziałem na kanapie i kiedy wstałem, poczułem ból. Nie był to jakiś okropny ból, ale kłucie w kolanie. Boli kiedy chodzę i nie utrudnia mi specjalnie życia, ale chcę wiedzieć czy wg was to może być coś poważnego.

Oczywiście to nie moje zdjęcie ale nie miałem możliwości wrzucenia swojego na kompa więc dałem jakieś z google i zaznaczyłem tylko miejsce, w którym czuję kłucie.
http://img142.imageshack.us/img142/3969/beztytuuzx2.png

VegetaSSJ3
19-06-08, 19:10
He he dobre porownanie z tego co mowisz wychodzi na to ze albo masz naciagniety miesien czworoglowy lub wiezadlo przysrodkowe jesli cie badzo boli zrub przerwe od pilki i samruj fastum pozdrawiam

lukemaster
19-06-08, 19:31
co ty grasz w sukience hehe\??

Piterr
27-06-08, 00:58
jezeli krem nic nie da polecam zrobic przeswietlenie

grzesiek7124
27-06-08, 22:09
Według mnie bardzo możliwe, że masz uszkodzony lub przeciążony tylny bok (róg) łąkotki przyśrodkowej. Spróbuj nie obciążać stawu kolanowego. Najwłaściwszym wyjściem będzie wizyta u lekarza.

Grzesiek.

ziegenhal
28-06-08, 13:55
Akurat sie sklada ze mialem ten problem 2 miesiace temu , probowalem zrobis salto w tył po pijaku i spadlem na to kolano na beton , sciagneli mi z kolana 3 nerki krwi i po 2 tygodniach krew juz przestala sie zberac , ale nadal czulem klucie , po 2 tygodniach przestalo bolec i znowu mnie kluje ale juz lekko , moj brat tez mial taki problem tylko ze zrobil sobie to przy graniu w piłke , poszedł do lekarza powiedzieli mu ze to nic powaznego , przestalo go bolec wrocil do piłki i podskoczyl na boisku zle stanoł i zaczelo go okropnie bolec , i wtedy lekarz wysłał go na usg /rezonans i okazalo sie ze ma zerwane wiazadło krzyzowe i tylko pozostala operacja, teraz chodzi normalnie ale czesto ma tak ze noga go nie slucha , idzie sobie i nagle kolano sie luzuje. Pij duzo galaretki moze odbudujesz staw kolanowy i bedzie git

Ikar
28-06-08, 14:53
Ja mam ogolnie problemy z kolanami mam stwierdzone jakas chorobe ktorej nawet nie pamietam, ale mniejsza z tym. Moje propozycje to pij rozpuszczana w wodze galaretke taka z proszku i staraj sie rozciagac kolana przedewszystkim rozgrzewaj sie dobrze przed grą w piłke

Ewka
04-07-08, 14:21
Odciąż kolano, pochodź trochę w stabilizatorze, a ostatecznie w opasce.

Moody
05-07-08, 13:53
z tego co wiem to lakotka to powazna sprawa wiec nie mowmy tutaj o tym sprobuj troche zwolnic rytm jezeli nie pomorze idz do lekarza

Ewka
05-07-08, 15:23
Moody, ja miałam uszkodzenie łękotki. Skończyło się kulami na 3 miesiące, żeby w ogóle na nodze nie stawać, a potem stabilizator.