Zobacz pełną wersję : abs
lukemaster
16-06-08, 22:22
ema moge cwiczyc absa 2 razy na dzien?bo kurde zalezy mi na jak najlepszych efektach do wakacji a wsumie dosyc pózno wziałem sie za brzuch..nie cwiczyłem go wsumie tzn brzuch mam płaski nie ejst zalany ale zalezy mi na kostkach jak napne to widac dewlikatnie tylko u góry..
mysle ze za duzo raz dziennie wystrczy
Pamiętaj że mięśnie rosną podczas odpoczynku...
ty ale one maja sie zezbic a nie rosnac to inny trening
Miesnie brzucha bardzo szybko sie regenruja. Wg mnie przez pierwszy tydzien wystarczy raz dziennie, potem mozesz robic 2 razy, zalezy od Ciebie.
hmm moze rób cwiczenia z dodatkowym obciazeniem np spięcia brzucha , szybciej ci sie kostki porobia , podobno jak sie robi za duzo na dzien brzuch to tez mozna spalic miesnie , dlatego moze lepiej mniej powtorzen ale z wiekszym obciazeniem :)
lukemaster
17-06-08, 00:12
no ale wabsie sa takie cwiczenia co nie któ a nawet większosc ze nie bardzo jest jak te obciązenie u miescic bo przy normalnych łąduje 5kg np za głowe i jade a jak rekami dotykac musze nóg albo wznosy nóg to gdzie se te obciązenie przywiesze:D
hehe no przy abs ciezko :P ja na twoim miejscu sprobowalbym 2 razy dziennie , porobisz z 2 tyg jak nic nie bedzie widac to sie bedzie trzeba zastanowic :)
lukemaster
17-06-08, 14:43
no dzisiaj leci 9dzien więć od dzisiaj polece 2 razy na dzien i zobacze co i jak jak za 7dni nie będzie widocznych efektów..to nie wiem:D
moze dodaj sobie a6w do tego absu wtedy , cos musi dac :D
lukemaster
17-06-08, 16:32
no ale a6w 40 dni trwa a ja 9tego wyjezdzam. na 2 tygodnie więc to nie am sensu za bardzo...bo przerwe ..w połowie
to zacznij od ostatniego dnia i rob tylko 24 powtorzenia w 3 seriach , jak nie dasz rady to tylko jedna serie plus abs , najgorsza w a6w jest monotonnosc, 24 powtorzenia 3 serie troche to trwa i nie ma sie juz weny to robic ;/ bardzo sie dłuży
jak tam ci idzie trening brzucha ?? sa efekty ? :D