PDA

Zobacz pełną wersję : Niech Ktos Mi Pomoze:(

Nowicjusz2008
15-06-08, 17:14
Witam Wszystkich zgłaszam sie do was o pomoc poniewaz chce zaczac chodzic na siłownie i przybrac troszke masy by móc póznij przerobic ja na rzezbe i tu zaczyna sie problem poniewaz nie mam pojecia od czego zaczac jaka mam diete zastosowac co jesc i w jakich godzinach i czy moge sobie kupic juz jakies odzywki np białka jesli tak to jakie bardzo bym prosił by ktos mi rozisał tutaj co i jak mam zaczac robic czyli chodzi mi o diete i jesli moge brac odzywki to jakie i w jakich poracjach.Mam 18 lat około 175 cm wzrostu waze 63 kg nie pije nie pale jem normalnie chodz teraz chciałbym przybrac nam asie i zaczac cwiczyc chciałbym podkresli tez ze chodz jem tak jak powinnienm a czasmi wiecej to po mnie tego nie widac poprostu nie umiem przytyc znajdzie sie ktos kto mi pomoze z góry dziekuje.

Rynju
15-06-08, 17:41
1. Zagladasz do dzialu Dieta i dobierasz diete na mase
2. Zagladasz do dzialu trening i bierzesz trening dla poczatkujacych
3. Przedstawiasz swoja diete do sprawdzenia lub wybierasz jakas gotowa
4. przedstawiasz swoj trening do sprawdzenia badz wybierasz jakis gotowy
5. Zglaszasz sie do dzialu suplementy i odzwyki i prosisz o polecenie ci jakis odzywek (okreslajac swoje specyfikacje jak np. cena, cel itp.)
6. Stosujesz sie do diety, dawkowania odzywek i treningu a w szybkim czasie beda efekty! Jak zaczynasz idzie blyskawicznie, wystarczy silna wola

Symu
15-06-08, 17:45
ulatwie

http://e-kulturystyka.info/showthread.php?t=8273

Najpierw przeczytaj te tematy a potem zadawaj pytania :)