Zobacz pełną wersję : Jaka Metka?
12uxerbq34
15-06-08, 14:19
Witam wszystkich :)
Mam pytanie . Mam zamiar zaczac brac sterydki i pierwszy cykl skupiam na metce, pytanie odnosi sie do tego jaka metke wybrac ?
Indyjska czy Serbska , slyszalem pare opinii o ruskiej i nie chce jej wziasc a niestety nie mam dostepu do polskiej ani innych :(( < chyba ze ktos zna dobre zrodlo :D > :P
ruski scan = cena/jakosc = 6/4
I od pewnego zrodla, to jaest tak tani towar ze nie warto go podrabiac
12uxerbq34
15-06-08, 14:43
to rownanie matematyczne 6/4 mam rozumiec jako 6pkt na indyjska 4pkt na serbska ? <jakosciowo> /?
praktycznie wszystko jeden ch....., problem tkwi w tym żeby nie była podróba!
nie nie to nie rownanie matematyczne chodzi o to ze ruska to dobra cena i jakosc podobna do reszty. WIec w nia zainwestuj, byle od pewnego zrodla
12uxerbq34
15-06-08, 15:08
no rozumiem :) metka i clomid juz zamowione . Jutro skocze po silimarol, zestaw witamin, i cynk bo cos czuje ze wypryski moga sie pojawic :P Pozatym jem masoweczke i po cyklu mono + gainerek :)
Mam pytanko clomid brac 2 tab 12 h po ostatniej dawce i do konca az zje sie all 12 szt ?? czy 2 tab i potem przez 5 dni po 1 ??
Co ja moge jeszcze powiedziec ... Spoko Forum ! :) pozdro ludziska :D
tak 2 i potem po 1 do konca, co do gainera to radzilbym postawic na dobre odzywianie podczas cyklu
tak gainer sam ci nie pomoze
12uxerbq34
15-06-08, 15:26
wiadoma sprawa:) o dietetyce mam sporo pojecia i planach zywieniowych. Lecz aktualnie jestem na szkoleniu zawodowym i tutaj jest stolowka wiec proporcje gł. bialka sa nieco zanizone ;/ ale mysle zeby kupic gainera 45% bialka i jakos pokryje zapotrzebowanie :) ew kupie palete puszek z tunczyka :D:D lub bede polował dzikie kury i bazanty i zjadal ich piersi :P <glupek>
NIKOLIS 168
15-06-08, 15:32
Ja polecam Naposim z wiadomego braku Polaka, Rumun daje rade! Rusek jest oki. Alchemia tez bedzie, Holender jest równiez w porzadku.
12uxerbq34
15-06-08, 15:38
/\ kolega zaprezentowal dyplomatyczna odpowiedz ;) kazda opcja jest ok :D pozdr nikolis :P
NIKOLIS 168
16-06-08, 08:45
Bo powiem tak kazda meta ma stezenie 5mg czyli wszystko jeden chuj byle by z pewnego zrodła.
nie nie to nie rownanie matematyczne chodzi o to ze ruska to dobra cena i jakosc podobna do reszty. WIec w nia zainwestuj, byle od pewnego zrodla
wszystkie na rynku maja taka sama cene (poza jelfa & napo) wiec jaka to dobra cena tylko ruskiej...
roznica wlasnie jest w jakosci
ja tam bym ci polecil metke jelfy bo najpewniejsza jest teraz testuje alchemie
holenderska tez zła nie jest tam jest inna substancja czynna niby bardziej toksyczna ale itak ma wieksza czystosc od ruskiej niby minimalniemnijsze przyrostsy niz ruska ale bardziej sie po niej puchnie ;d
holenderska tez zła nie jest tam jest inna substancja czynna niby bardziej toksyczna
jesli nie ma tam methandienone to nie ma prawa to sie nazywac metke heh
kurwa w sumie masz racje... nie pomyslałem o tym... jest jakas inna rózni sie jakims jednym atomem czy cos ale jakas ruznica tam jest tego ejstem pewien ale jesstto normalnie jako meta sprzedwane to sienazywa ta meta holenderska "matanabolon" bodajze....
wedlug mnie postaraj sie o jelfe, chyba ze skolujesz produkt rosy pt. "trinabolan" (to nie pomylka tak to sie pisze)- metkopodobny ale mniej sajdow, za to duzo drozszy (tak 3-4 razy)
weź napisz cos wiecej o tym....
Jak trafisz na Scana z dobrego źródla to też Cię ładnie sklepie.
Jak trafisz na Scana z pewnego źródła to też Cię ładnie sklepie.
Sory za dubel, ale coś forum się pierdzieli.
zgadza sie, idzie dostac dobrze dzialajacego ruska
Ja bralem scana mialem z pewnego zrodla i bylem zadowolony
Trinabolan - http://sterydy.net/sterydy/trinabolan
od tego trina duzo bardzije sie oplaca mete ;) cena scana jest kilka razy tansza
racja Ryniu. ale jak to sie mowi na zdrowiu nie warto oszczedzac. ja bym wybral zdecydowanie trinabolan owszem 150zł wiecej ale za to duze mniejsze sajdy i wiekszy spokoj o zdrowie
to bym wolal mniejsza dawke mety brac ;)
Faaaajny ten Trinabolan... to moim zdaniem dal takich którzy nie chca zeby było widac ze koksuja
Faaaajny ten Trinabolan... to moim zdaniem dal takich którzy nie chca zeby było widac ze koksuja
To jaki sens brania? Truc sie bez efektow? Poczytaj troche Miloszeek
To jaki sens brania? Truc sie bez efektow? Poczytaj troche Miloszeek
chodiz mi o to ze kjtos che urosac a nie che zeby inni widizeli ze bierze ze ma prsyzcze olejsta skure etc..a tegopo tym nie ma kumasz o to mi chodziło !!!!
tylko ponoc fajnie ryje psyche ;-)
chuj wie nie wiem nie brałem ani nie znam nikogo kto to brał... ale wiesz wszstko ma swoje skutki uboczne wiec wiesz....