Zobacz pełną wersję : mass xxl smak
witam ,
mam problem moze ktos sie z tym spoktal , otoz kupilem mass xxl 2kg i stwierdzilem ze jest za slodkie az mdli zapach musialem "duszkiem" pic , da sie cos z tym zrobic zeby nie bylo az tak slodkie ?
czuwajista
13-06-08, 19:17
Lepszego gainera w życiu nie piłem ;> Smak wanilii mmMM.. Wątpie żeby dało się z tym coś zrobić..
Jedynie czekolada z mass xxl mi dobrze wchodzila reszta strasznie słodka ale nie ma na to patentu z tego co wiem.
Może większą ilość płynu(woda lub mleko) wlej i sprawdź.
ja tez bym z woda bardziej rozcienczyl
slim shady
13-06-08, 20:32
sprubój dodac łyzke kakao moze coś da
ciaastek91
13-06-08, 20:51
mass xxl czekolada z mlekiem robilem to smakowalo jak szejk z mcdonalda ;pp ale ogolnie to wszystki gainery jakie polem byly za slodkie... :/
mass xxl z mlekiem zimnym jest pycha, teraz do cyklu spijam - rozciencz w wiekszej ilosci wody swojego massa
zapytajnik
16-06-08, 12:18
j/w... rowniez stosowalem mass XXl o smaku czekoladowym-pycha... jezeli Ci jest za slodku to zrob jak koledzy wyzej pisali, wlej wiecej mleka lub wody a powinno byc dobrze...peace
pierwszy raz mialem taki odruch tzn pierwszy dzien a pozniej juz sie przyzwyczailem ;]
terrorsiejem
16-06-08, 12:57
wystarczy że rozpuscisz w większej ilosci wody i smak robi sie mniej intensywny.
ja MASS XXL na urodzinach babci jako koktajl z mlekiem podawalem niby i wszyscy az prosili zebym i powiedzial coto jest hahaha a tu gainer ale nikt nic nie wie:D
malo oplacalny pomysl... Za drogo wychodzi rozdawac odzywke