Zobacz pełną wersję : antybiotyk
Czy moge brac antybiotyk podczas brania metki i saa ?
nie. odstaw jedno albo drugie.
jezeli jestes chory proponowałbyn ci sie wyleczyc wrucic po tej kuracji do treningów i dopiero po jakimś czasie chycic sie saa.
oja czyli mam sie nie kuc ? przez tydzien? to lipa a biore jakis antybiotyk od zatok
nom to ja bym zrobił tak wzioł bym jakies ibupromy zatoki to nie jest antybiotyk a napewno pomoze,
i kuj sie dalej . miłych iniekcji.
nom to ja bym zrobił tak wzioł bym jakies ibupromy zatoki to nie jest antybiotyk a napewno pomoze,
i kuj sie dalej . miłych iniekcji.
Polecasz mu zastąpienie ANTYBIOTYKU, który zapisał LEKARZ na rzecz ibupromu (zwykłego środka przeciwbólowego dostepnego bez recepty w każdym kiosku) ? ! Człowieku co ty piszesz. Nie jestes lekarzem i nie możesz ingerować w jego chorobę w taki sposób. Ona jest dosyć poważna skoro zażywa antybiotyk ! Zapewne lekarz wiedział co przypisuje i dlaczego, a Ty nie masz o tym pojęcia, wiec nie pisz takich głupot, bo jezli ktoś Cie posłucha to moze dojść do powikłań chorobowych.
Sam909: odstaw saa
lekarz jednym ze srodku zapisał mi wlasnie ibuprom zatoki podobno jest bardzo odbry narazie stosuje ten ibuprum a reszte wyrzucam za okno ;) moze sam ibuprom pomoze
deskejcie co ty o mnie mozesz wiedziec miałem kumpla w tej samej sytuacji zjadł 2 opakowania ibupromu i przeszło mu nie przerwał cyklu ale miał tego kosztem mniejsze efekty które i tak go zadowalały.
sam nie przerywaj cyklu i zobaczymy jak dalej sie wszystko potoczy jak ci pusci to sie ciesz a jak nie to przerwij cykl w najgorszym wypadku.
miałem kumpla w tej samej sytuacji zjadł 2 opakowania ibupromu i przeszło mu nie przerwał cyklu ale miał tego kosztem mniejsze efekty które i tak go zadowalały.
wez mnie nie strasz ;o
(nie tyczy kazdego) he he. nie ma sie czgo bac nie opuszczaj treningów i prowadz dobra diete.
a jaki wygłada twoj cykl?
z czego co i jak.
idzie fajnie?
cykl
z 10 deki 10 tescia 100 metki i 10 winka
teraz kuje deke i tescia wale co 5 dni zaczleem jesc metke to moj 6 tydzien na saa
przytylem 8 kg okolo 2 cm w bicu siła dopiero sie rozkreca winko zostwiam na koniec
jedliscie metke indyjska ? bo proponowano mi ją i wmawiano ze jest spoko
jesli mas zna mysli Metanolon to roznie z nia, ale ogolnie firma podupadla w ostatnich latach
co to combo saa + anty
hm...
ciezko powiedziec bo juz na cyklu jestes i ciezko zrezgygnowac bo srodki dosc konkretne - inaczej by bylo jakbys lecial np na metce solo to wtedy odstawisz i po temacie, a w tym przypadku trzeba by schodzic z dawek i wydluzac okres inj
proponowalbym inne rozwiazanie
zazywanie antybiotyku i jednoczesnie przyjmowanie saa, ale zrobic przerwe od trenignow na rzecz porzadnej regeneracji organizmu i powrotu jego do stanu pelnosprawnosci
a koks ma odstawic???
ja bym zrobił inaczej lg.
chłopak zrobi jak zechce.
saa nie, jedynie odpuscic trening
sprawdzony sposob
A to lekarza nie mogles zapytac czy ten antybiotyk wchodzi w interakcje ze sterydami?
Idz do apteki i sie zapytaj. Mysle, ze jak nie w jednej, to w drugiej Ci powiedza.
A jak nie, to zrob to co mowi lg. Lachu lubi wypowiadac sie na tematy, o ktorych nie ma pojecia.
Na zatoki coś Ci mogę pomóc, ale nie wiem jak masz rozwinięty postęp choroby, jak robiłeś tomografie albo posiew to zapodaj badania coś moge doradzić, ale odrazu mówię, że mam 17 lat i nie jestem lekażem.
Ibuprom jest ok na ból troche pomoga, ale jak za dużo zapodasz może ciśnienie skoczyć. Dobry jest Sinuprent, ziołowe tabletki więc możesz brać. Słyszałem też pozytywy o szczepionce IRS 19 Nie polecam brania lekow zawiarajacych cetyryzyne (np. Zyrtec) bo kreci sie po nich w bani i spanie łapie momentalnie, zamuła.
Jednak jak doktor zapodał Ci antybiotyk to pewnie jakiś większy problem jest i ibuprom pomoże na krótką metę. Jak masz wielki problem to operacja pozostaje.
A to lekarza nie mogles zapytac czy ten antybiotyk wchodzi w interakcje ze sterydami?
niezmiernie ciezko bedzie otrzymac odp
Jak jakiś nieogarnity koleś to napewno ciężko, ja uważam, że byle jaki doktor po szkole będzie wiedział czego nie można brać z anabolikami
mylisz sie
trzeba by speca od farmakologii zeby wyliczyl co moze sie zdarzyc i w jakim konkretnym polaczeniu - dany anty + dany saa
zwykly lekarzyna z przychodni nie ma o tym pojecia
Oczywiscie, ze bedzie wiedzial, od tego jest doktorem.
Napewno bedzie dopytywal, i gadal ze szkodzi (w koncu od tego jest lekarzem), ale powiedziec musi, przeciez to ma istotny wplyw na zdrowie pacjenta.
W aptece farmakolog tez musi wiedziec, wiele lat to studiuje przeciez.
to idz w pon do lekarza o powiedz
biore doksycyline a jestem na cyklu nandrolon decanoat + testosteron enanthat + metandienon (podstawowe srodki)
zoabczysz jego mine i przekonasz sie co ci odpowie
ja jednak mu radze aby nie pfrzerwał cyklu i dalej cwiczył lecz jakimis lzejszymi ciezarami.
nie mam pojecia??? hmm a jakie ty masz pojecie paluchu o saa ?? jakie ?
moj kumpel był w takiej sytuacji na inych srodkach i jakos mu przeszło po ibupromie i jakis ziołach.
No wlasnie, tak jak wiekszosc na silowni czerpiesz wiedze od kolegow, a rozne mity krążą.
Dwa tygodnie temu od kolesia, ktory robil na skosie 11 serii, dowiedzialem sie, ze trening na mase polega na zrobieniu jak najwiekszej ilosci serii, z ta sama iloscia powtorzen.
A wczoraj jakis koles przy treningu na sile kazal mi wolno opuszczac ciezar.
Po prostu brednie. Slucham tylko trenerow i zawodnikow (bo oni czerpia wiedze od trenerow, a za ich wypowiedziami przemawiają osiagniecia.).
I ta twoja rada ma z prawda tyle wspolnego, co te dwie poprzednie.
A Paracetamol to syf i tak nie ma takiej koniecznosci, to lepiej trzymac sie od niego z daleka. Na przeziebienie duzo lepsza jest aspiryna (kwas acetylosalicylowy + kodeina).
Czasem zagladam do roznych dzialow i czytam Twoje mądrosci. Moze jakbys doedukowal swoja osobe, to moze bys sie za koks nie wzial.
lekarz powie Ci definitywnie aby odstawić koksy i nie brać w trakcie brania anty jak i po , tak że odradzi na bank.
Branie antybiotyków razem z saa to bardzo kiepski pomysł, sam nie wiem co zrobić wszystko też zależy od organizmu , ja chyba bym spróbował narazie nie brać anty i stosować standardowe środki typu paracetamol , ibuprom itp, przez czas ich brania zmniejszył bym dawki saa a jeśli brał bym jakieś środki oralne odstawił bym całkowicie!
no wiec 2 dzien biore ibuprom i cos tam na recepte aby zmiejszyc katar
robie normane treningi biore saa narazie rpzestalem brac tylko metke
a i co najwazniejsze lepiej sie czuje ;) a siły mam równiez tylko apetyt mam mniejszy :(
12uxerbq34
15-06-08, 16:22
na pewno bedzie bolączką przerwac taki cykl ;/ ale doradzam zeby lepiej go przerwac zatoki maja to do siebie ze sa nawroty , sam osoboscie chorowalem raz staralem sie wyleczyc tylko imubromem - pomoglo ale za 4 miechy uderzylo ze wzmocniona sila;/ lepiej od razu antybitykami je rozbic :D pozniej czeka juz tylko punkcja lub naswietlanie ;/
no wiec 2 dzien biore ibuprom i cos tam na recepte aby zmiejszyc katar
robie normane treningi biore saa narazie rpzestalem brac tylko metke
a i co najwazniejsze lepiej sie czuje ;) a siły mam równiez tylko apetyt mam mniejszy :(
widzisz paluch jednak jakies pojecie mam.
i prosze nie komentuj tego ze brałem koks bo jakbym miał druga szanse wziasc czy nie wziosc wybrałbym to pierwsze.
wcale tego nie rzałuje.
a to co usłyszales na siłce to rzeczywiscie smiech na sali. hehehehehe
lol, po paracetamolu zawsze sie lepiej czujesz.
Paracetamol to substancja o dzialanu przeciwbolowym i przeciwgoraczkowym. Nie ma dzialania przeciwzapalnego, dlatego nadaje sie tylko do stosowania doraznego (czyli chujowo sie czujesz, a musisz isc do szkoly - wtedy bierzesz i jest lepiej).
Paracetamol nie ma zadnych wlasciwosci leczniczych. Pomoze Ci tylko w poprawieniu samopoczucia.
Jeszcze zmniejsz intensywność treningów przez okres kiepskiego stanu zdrowia.
wszystko napisalem wystarczy przeczytac i zrozumiec...