Zobacz pełną wersję : jaki gainer na wakacje
Kożystając z faktu że zbliżają się wakacje postanowiłem kupic jakiś Gainer tylko nie wiem jaki więc proszę was o pomoc mam do dyspozycji ok. 110 zł
Proszę o pomoc .
Kup MASS XXL ew gain bolic jest teraz auckja na allegro z dobra oferta tego specyfiku z taniesuple/odzywki outlet cos takiego wiec check this out!
lukemaster
13-06-08, 12:28
mutant mass ale zalezy ile tego chesz kupic bo 3,5kg mutant masa 200zł
Kup Mutant Massa, 89 zł ok. za 2,3 kg,albo Gain Fasta-też ok. 80 zł +wysyłka(sam mam Gain Fasta i jest niezły!!!! .Pozdro!!!
na allegro masz promocje 4x1000g gain bolic , dobry gainerek ;] kosztuje na promocji 74,97zł tanio ;]
Polecam użytkownika witaboks , naprawde wporządku .
polecam Gainer 1 Vitalmax 4,8kg za 109zł.
a skoro na wakacje to mysle ze cchesz sie rzezbic i bym ci polecil gainera z wysoka zawartoscia bialka czyli ponizej jakis 30g odpadaja !
chodzi mi o mase planuje kupić 3 kg jakiegoś Gainera czy to wystarczy czy może za dużo ?
za duzo? ja bym na Twoim miejscu kupil min 4 kg, za 4kg gb6000 zaplacilem na allegro 95 zl z wysylka
zapytajnik
16-06-08, 12:24
jak chcesz kupic gainera to co najmniej 4 albo nawet 5 kg....mniej nie ma sensu;d
to czy w takim razie odżywka białkowa była by lepsza ?
dlaczego nie ma sensu ? to w takim razie co mi radzicie może jakąś odżywke białkową ??
czlowieku bialko masz na rzezbe gainer na mase, a to ze mniej niz 4kg sie nei oplaca to dlatego ze po takiej porcji dopiero cos skoczysz w masie, najlepiej kupowac powyzej 4-5kg starczy Ci na okolo miech
kurde ale ja nie ama aż tyle kasy max 110 zł a nie chce byle czego kupować dlatego planuje kupić Mass xxl 3 kg albo Gainer 2 - czy te 3 kg naprawde mi nic nie da nawet małego widocznego wzrostu masy ?
Za malo, mowie Ci wyrzucisz kase w bloto, za 110zl kupisz 4,8kg Gainer 1 Vitalmac jadlem ją i byłem zadwolony godna polecenia.
albo za jakies 120zl 6 kg tego:
http://allegro.pl/item376346571_activita_massive_gainer_3kg_mega_pro mo_59zl.html
wlasnie ryniu jestem ciekawy tego giaenra co podales, stosowales go? bo jestem nim zainteresowany bo cenowo wychodzi bardoz tanio a sklad ma niezly
wlasnie go jem :) mam 3kg tego i 4,5kg ultra mass
Owoce lesne, w srodku masz naprawde duzo (az sie zdziwilem) calych jagodek:) )
i dziala jako tako ? widze ze zawiera terz kreatyne
zawiera 3g mono na 100g
Zamiast tego wolalbym wiecej bialka w nim, ale sklad dobry. Jakosciowo tez dobry sie wydaje. Dokladam ostrowie i wychodzi dobry miks jak z najwyzszej polki. No i do tego smak naprawde nie rownaja sie inne. Bardzo dobry
Tak wyglada od srodka:
http://img503.imageshack.us/img503/1968/p1040001oc5.jpg
a dobry jest monster mass???? tak zeby go z 4kg kupic?? odpiszcie rowniez na gg 807323,bo mam remont i nie moge siedziec na forum tak czesto..
ja bym kupil gainera 1 z vitala,za 109 zl 4,5 kg naprawde sie oplaca
a nie opłaca się kupić Gain Bolica, widziałem jakieś promocje.
CZy waszym zdaniem ten Gainer jest dobry czy nie ma za mało białka
15g , węgli 80g : http://allegro.pl/item380106835_olimp_gain_bolic_6000_4000g_promocja _gratis.html