Zobacz pełną wersję : Moje fotki po 9 miesiącach
Witajcie, jestem tu nowy ale zaczyna mi się podobać i tak postanowiłem że przedstawię Wam moje fotki...
Jestem po 3 cyklach mono, obecnie jestem 1 tydzień na cyklu CP
Kiedyś
~180cm
~59kg
Dziś
~180cm
~73kg
Zamieszczam 4 nowe fotki i 1 starą ( stara to ta ostatnia oczywiście ) :) Na tej starej ważyłem ok 65kg
180cm 73kg a wygladasz jakbys byl zalany troche ;)
hehe no a zalany nie jestem :) Tak fotki powychodziły... były robione od lustra komórką. No ale tam są od dwóch różnych luster więc nie wiem wychodzi tak jak wygladam :D ... Zalany nie jestem :D A waga to 73 przy 180 :)
możesz podać wymiary na początku startu z siłownią( 9miesięcy temu) a aktualne??
cos nie nie najlepiej jak na 9mc. łapy tak sie nie mierzy bedziesz miał 37 jakby zmierzyc poprawnie
cos nie nie najlepiej jak na 9mc. łapy tak sie nie mierzy bedziesz miał 37 jakby zmierzyc poprawnie
Czy ja wiem czy nie najlepiej...
Stare wymiary/ nowe
Klata 89/ 98
Bic 30 / 37.5 ( te 30 miałem wcześniej jakieś 1.5 roku temu, jak trenowałem w domu jeszcze )
Przedramie 25 / 30
Chudzinka byles ;) no coz masuj dalej....
VegetaSSJ3
11-06-08, 18:00
Widze ze brzuch to nie twoja dobra strona bo miesnia wogole tam nie widac tylko miesien piwny ja twierdze ze jestes juz zbytnio zalany wiec masz teraz dobra okazje wiec powinienes troche zredukowac podaj jeszcze wyniki silowe pozdrawiam
Chudzinka byles ;) no coz masuj dalej....
no byłem byłem, i uważam że nadal jestem :) ~73kg przy 180 to i tak mało
Widze ze brzuch to nie twoja dobra strona bo miesnia wogole tam nie widac tylko miesien piwny ja twierdze ze jestes juz zbytnio zalany wiec masz teraz dobra okazje wiec powinienes troche zredukowac podaj jeszcze wyniki silowe pozdrawiam
no nie jest moją mocną stroną bo praktycznie mało co go ćwicze i tu mogę się czuć zawstydzony... Planuje z nim ostro pojechać od września
Kurcze, wydaje mi się że na tych fotkach wyszedłem na zalanego, a normalnie tak tego nie widać... Tak mi się wydaje. Nawet na logikę 73kg przy 180 to nie jest dużo. Może lekko te zdjęcia kłamią mimo iż były robione w dwóch innych lustrach i dwoma innymi aparatami
Wyniki siłowe? hmmm :D Ja wale masówkę i nigdy nie sprawdzałem ile tak na prawdę wyciągam Powiem szczerze, nie wiem. Przykładowo klatę walę rozgrzewkę na pustej sztandze później wale 40kg, 50kg i 60kg i wykonuję po 10 powtórzeń Co do barków też nie wiem, a martwego nie robię
Pozdrawiam
to z 90 wycisniesz, choc moge sie mylić
a martwego nie robię
Pozdrawiam
to bardzo źle
to z 90 wycisniesz, choc moge sie mylić
hmm może sprawdzę to w najbliższym czasie, ale czuję że to by przekroczyło moje możliwości
Ja w ogóle wyciskanie sztangi robię od ok miesiąca... Wcześniej klate robiłem cały czas na maszynkach :| Teraz wale wyciskanie na ławce, maszyna wyciskanie w pozycji siedzącej, rozpiętki na maszynie oraz hantlami po 10kg...
Teraz już to wprowadziłem na dobre do mojego treningu i mam nadzieję że będą dobre rezultaty. Więc ciężar jaki bym wziął na klatę nie będzie pewnie taki jak bym od początku mojego stażu na siłowni robił klatę na ławce
ciaastek91
12-06-08, 19:01
90 raczej nie ;p jezeli 10x60 to tak z 8 dych pchniesz
terrorsiejem
12-06-08, 19:56
redukuj :D akurat pora roku jest ci sprzymierzeńcem.
redukuj :D akurat pora roku jest ci sprzymierzeńcem.
dopiero praktycznie co wystartowałem z cyklem CP na mase :D
Bo wystartowałem 2 czerwca :)
Więc tak do 21 lipca jakiekolwiek ruchy mam z głowy
terrorsiejem
12-06-08, 20:20
21 lipca też dobrze zacząc :)
Generalnie wolał bym dojść do 80+ i dopiero pobawić się redukcją, bo jak ją zrobie teraz to zostanie skóra i kości :D
TY ...ale co ta za fotka lapy jak sobie wsadziles palec miedzy miarke i do tego miarka sie nie pokrywa.... takim sposobem to bede mial 50 buhahah...zrob normalna fote a nie ...34-5 tez jakis wynik :P spoko bo na miarce niby 38-9 marzenia Twoje ...jak na dzien dzisiejszy ....
lukemaster
13-06-08, 12:26
bo on zawsze wymiary bica podaje z palcem heh
TY ...ale co ta za fotka lapy jak sobie wsadziles palec miedzy miarke i do tego miarka sie nie pokrywa.... takim sposobem to bede mial 50 buhahah...zrob normalna fote a nie ...34-5 tez jakis wynik :P spoko bo na miarce niby 38-9 marzenia Twoje ...jak na dzien dzisiejszy ....
mi się wydaje że ci coś w mózgu się nie pokrywa...
Masz nową fotke... ~38cm... I w cale nie marzenie tylko realne spojrzenie.
Już lepiej pokryte? Czy może linijką albo ekierką zmierzyć?
bo on zawsze wymiary bica podaje z palcem heh
Nie, do tego wyniku wliczyłem obwód twojej klaty jeszcze...
Chlopaki chuj tam z obwodem. Kogo by to obchodzilo skoro i tak widac ze jest slabo i tyle. Obwodow nikt tak naprawde nie udowodni. Ogolna sylwetke masz bardzo srednia szczegolnie patrzac na cykle jakie przeszedles. Pracuj nad soba trenuj ciężej walnij sobie dietke i nie zniechecaj sie. Zrob sobie taka pozadna 6-tygodniowa redukcje z treningiem na rzezbe, aerobami i a6w lub ABS zrzuc troche macka i zejdz na porzadna masowke z Dieta tylko pamietaj z dieta zeby Cie nie zalalo. Pozdro