Zobacz pełną wersję : Prosze o sprawdzenie
Witam!
W celu upewnienia sie czy dobrze robie prosze o koment.
Cell pump (biogenix)
Tribulon (trec)
l-glutamina (activita)
AAKG extreme (olimp)
treningowy:
po przebudzeniu 10g CP + tribulon 1 kaps
30 min przed treingiem 3 kaps AAKG + 2 kaps l-glutaminy
Tuz po treningu 10g CP + 4 kaps l-glutaminy
bez treningu:
po przebudzeniu 10g CP + tribulon 1 kaps
po 6-8 godzinach 10g CP
AAKG na pompe treningowa to postanowilem brac tylko w treingowe
l-glutamina jako antykatabolik wiec postanowilem tez brac tylko w treningowe
Ja bym pobral Aakg z Treca ( moze temu ze do olimpu jednak uprzedzony jestem ;) ). Reszta jak dla mnie chyba ok...
Ja bym pobral Aakg z Treca ( moze temu ze do olimpu jednak uprzedzony jestem ;) ). Reszta jak dla mnie chyba ok...
Weźmy pod uwagę, że aakg treca ma bogatszy skład (o ile jest prawdziwy) przez co działanie też powinno być większe. Jednak nie wiem, czy jest to znacząca różnica, ponieważ nie stosowałem. Ale też stawiałbym na Trec'a, no ale każdy lubi to co ma, więc skoro ma z Olimpa to też ok powinno być.
Ryniu dopisz tu wage i wzrost, bo profile jeszcze nie działają.
Bierz CP po 10g, jak słabo to zwiększ. Ja bym brał CP przed treningiem, ze względu na skład.
Do tego połączyć w porcji aakg, ponieważ w CP nie ma tego za dużo, na początku może odczujesz pompe, ale potem będzie słabiej, więc będziesz mógł dodać aakg, albo od początku CP z AAKG.
Jeżeli CP z AAKG to AAKG bierz 2kapsy
Po treningu można dorzucić AAKG 2kapsy.
Tribulon
2kapsy dziennie
1 przed snem, 1 rano/w ciągu dnia
Glutamina dobrze, można po treningu więcej wrzucić, ale to wg uznania.
185,5cm 89kg
Z tego co wymienilem bralem wczesniej tylko CP
No to tak jak napisałem bym zrobił. Ewentualnie można zwiększyć dawkę CP, ale nie koniecznie. Ile masz CP?
czytalem o Tribulonie ze jest nieskuteczny , bral go ktos z was ? daje on jakies efekty oprocz lepszego samopoczucia ?
Jeśli daje efekt w postaci lepszego samopoczucia tzn ze dziala a ze po boosterach tescia nie ma sie czesto co spodziewac mega przyrostow to co innego.
nie spodziewam sie po nim niczego. Chce co nawyzej wyzszego poziomu ktory mi zrobia te ziolka ;) CP 2 male puszki wiec starczy mi na cykl:)
Wiem Ryniu o co chodzi :D mnie tez kuszą takie wynalazki :P