Zobacz pełną wersję : Masa+siła+wytrzymałość
Witam
Trenuje od 2 lat waga: 90kg wzr:180 chciałbym sie dowiedziec jakie połączenie odżywek da mi taki rezultat jaki jest w temacie czyli chciałbym zyskac na masie sile oraz wytrzymałości! Dodaje ze bedzie to moja pierwsza kuracja! Pozdrawiam i z gory dzieki za pomoc!
terrorsiejem
10-06-08, 11:50
jesli to bedzie twoj pierwszy cykl i przyjmuje ze diete masz dopracowaną to gainer i mono :) nie ma sensu brac czegoś mocniejszego (czyt.jakiś stacków) na pierwszy cykl.
terrorsiejem jakiego gainera i mono polecasz? Nad dieta pracuje ale jest to bardzo ciezkie! Moze znacie na wlasnym przykładzie jakas sprawdzona diete?
terrorsiejem
10-06-08, 16:03
oj niestety diete musisz ułorzyc sam możesz jedynie wrzucic na forum do sprawdzenia . Też uważam że to jest najtrudniejsze :) polecam mass xxl z treca a kreatyne zwykłe mono z olimpu .
slim shady
10-06-08, 21:13
siła i wytrzymało0śc to TCM w masie 2,5 kg skoczyłem na tym
terrorsiejem
10-06-08, 21:17
na pierwszy cykl lepsze mono :) tcm na następne cykle jest dobre.
respective
11-06-08, 12:20
ja również polece na pierwszy cykl mono.
z gainerów to nie drogie a dobre są mass xxl, magnum 8000, monster mass. jak masz więcej kasy to warto kupić mutant mass.
a jeśli masz już 2 lata starzu i te 90kg to same mięśnie to możesz kupić przykładowo wg mnie:
cell pump 665g + 4kg magnum 8000
"a jeśli masz już 2 lata starzu i te 90kg to same mięśnie to możesz kupić przykładowo wg mnie:
cell pump 665g + 4kg magnum 8000"
o co chodzi??
terrorsiejem
11-06-08, 15:55
pierwszy cykl. zero stacków. mono i tyle :) nie trzeba niczego więcej.
respective
11-06-08, 16:26
"a jeśli masz już 2 lata starzu i te 90kg to same mięśnie to możesz kupić przykładowo wg mnie:
cell pump 665g + 4kg magnum 8000"
o co chodzi??
no ze proponuje cell pumpa i magnuma 8000
niejasno napisalem?
Czemu jak ma same mięsnie to magnum i cell pump :P ale niewazne :)
Pierwszy cykl na mono walnij polecam jakies creapure kaizen, universal czy fitmax.
Z gainerow dla mnie najlepszy monster mass.
respective
12-06-08, 07:22
[quote=Symu;123186]Czemu jak ma same mięsnie to magnum i cell pump :P ale niewazne :)
no jak ma 90kg i to sam tłuszcz, zero mięśni to niech nic lepiej nie bierze na początek... to chyba logiczne...
Czy mam zmienić swoj plan treningowy gdy zaczne cykl? Dzieki panowie za porady respective 2 lata treningu tak jak patrze w lustro nie poszło na marne
respective
12-06-08, 13:11
moze lepiej zmienić plan treningowy troche przed rozpoczęciem cyklu, aby przyzwyczaic troche organizm do niego
terrorsiejem
12-06-08, 17:13
obojetnie.najlepiej cwiczyc na starym planie.chyba że masz błędy albo bardzo chcesz to zmień :)
Dzieki Panowie za rady napewno sie przydaja i z nich skorzystam Mam jeszcze jedno pytanie troche odbiegające od tematu, czy braliscie prohormony ? Czy warto z nich korzystać?
To to samo co sterydy więc to już pytanie do ciebie czy chcesz się za to brać. Ja odradzam bo uważam że suplementy na poziomie amatorskim zupełnie wystarczą :) Warto zmienić plan na cykl żeby dodatkowo zaskoczyc organizm.
terrorsiejem
14-06-08, 12:04
ph to gów*o daje efekty mniejsze niż saa a skutki uboczne podobne. Może to dziwnie zabrzmi ale opłaca sie bardziej brac saa.
Czy ja wiem czy mniejsze efekty... niektore ph kolesie naprawde chwala , ale efekty uboczne podobne albo gorsze. IMO jesli juz to jak mowisz SAA z pewnego zrodla.
Dalej nie bede sie rozpisywal bo to nie dzial na takie rozmowy :P