PDA

Zobacz pełną wersję : Deca Grecka + Susta + T4...

M4TiK
09-06-08, 18:16
Witam, chciał bym sie dowiedzieć czy te cykle są dla mnie odpowiednie i czy moge to zastąpić czymś lepszym.
Waże tylko 70kg, 179cm wzrostu, 21latek, nie ćwiczę regularnie bo pracuje 4dni, później mam 4 wolne, i 4nocki...
Siła nie jest najgorsza, na klate robie 80kg 6x w 4 serii
Mój pierwszy cykl pare lat temu to jak większość z nas meta ruska, po niej robiłem tak po 5 szczałów omki, masa była super, tylko że to była sama woda, troche słońca i pociłem się jak świnkers ;)
Byłem zadowolony ale też młody i głupi... Teraz oczekuje normalne suchej masy, doradzałem się u starszych kolegów (profesjonalistów) co i jak brać...
Najpierw delikatnie zacząłem walić samą suste, po 10 szczałach dokupiłem Decke Grecka 10x 200ml i tak też wale do dzisiaj strzały co 4 dni, piątek deka, poniedziałek susta.
Napaliłem się na szybką dobra masę, ktos mi doradził żebym do tego wszystkiego dorzucił T4, wziąłem może z 20 tabletek i czółem się fatalnie, cały czas głowa mnie bolała, na siłowni prawie mdlałem, czółem jak bym miał dużo wyższe ciśnienie krwi, bardzo sie pompowiałem, ale przestałem to brać bo naprawde czółem sie jak bym umierał :/
Najgorsze w tym wszystkim jest to ze zacząłem brać te koksy jak ważyłem 66kg, teraz ważę 70,5 i stanąłem w miejscu...
Proszę pomórzcie, co robie źle, mieszanina przeciez jest ostra, a efektów nie za wiele... Kolega bierze dokładnie to samo, jest troche starszy i więcej waży, i tylko siła mu poszla, zero masy... Ktoś ma zielone pojęcie co robimy nie tak...
Z góry dzięki i pozdrawiam!

vold
09-06-08, 18:58
po pierwsze wywal to T4, nie wiem jakie tam masz dawkowanie , jak długo bierzesz? i dlaczego tak dziwnie zaczołeś od susty a potem deca?, powinneś jechać to razem od począdku i cykl conajmniej z 8 tyg.

terrorsiejem
09-06-08, 19:02
hmmmm. może to i głupie pytanie ale czy jesteś pewny że nie masz braków w diecie ?

Rynju
09-06-08, 19:39
no prosze... Dawkowanie dziwaczne. Moze i dal tego takie cienkie efekty miales wczesniej skoro tak dawkujesz?

lg team
09-06-08, 23:17
ten kto ci doradzil t4 na mase to rzeczywiscie znawca tematu

proponowalbym wogole odstawic doping minimalnie schodzac z dawek i wydluzajac okres dawkowania aby lagodniej zejsc z saa i zrobic konkretne pct

dlugi okres off na samych suplach, dopracowac diete i przez ten czas dokladnie sie zastanowic jaki masz cel w tym wszystkim i dopiero zrobic cos z glowa

Paluch
10-06-08, 00:15
Powod braku przyrostow?

1. Brak reguralnych treningow.
2. Prawdopobny brak diety lub dieta z brakami.
3. Zla suplementacja lub jej brak (bierzesz chocby jakies mineraly i witaminy?)
4. Niedostateczna wiedza w zakresie diety, treningu i dopingu.
5. Brak doswiadczenia (maly staz).
6. Glupota.

1-5 mozesz weliminowac, glupota niestety zostaje.

Moja rada - zapomnij o koksach, sam widzisz, ze nic Ci nie daja, a nadal brniesz w ten kanal.

Swoja droga, to na poczatek chyba meta jest najoptymalniejszym rozwiazaniem (stosunkowo niewielkie skutki uboczne, duzo masy) ?? :)

M4TiK
10-06-08, 09:16
Rozumiem, tylko w takim razie jakie jest najrozsądniejsze rozwiązanie, bo zależy mi na tym zeby załapać masę, chyba nie muszę tego nikomu tłumaczyć.
Skoro to nie ma sensu, co moge zrobc po tym cyklu, mam na mysli jakie odtródki, czy w ogóle je brać, czy poprostu zrobic 3-4 tygodnie przerwy na suplementach i spróbować z metą polską bo chyba ta najlepsza i najmniej szkodliwa...?
Dzięki

Rynju
10-06-08, 09:43
odblokuj sie i zrob wiecj niz 3 tygdonie przerwy do nast. cyklu. Odsprzedaj stuff ktory zostal.
Mysle bys pojechal na jakims stacku kreatynowym. Do tego jakies AAKG, tribulus zebys sie czul bardziej napompowany. Dobra dieta + suplementy to ci zejdzie jakies 4 tygodnie taki cykl, powinienes byc zadowolony. potem 4 tyg przerwy i uznasz czy warto sie lapac za SAA czy moze dalej pojechac na diecie z suplementami

M4TiK
10-06-08, 09:52
Brzmi ciekawie, no dobra, czyli konkretnie co polecasz przyjacielu, na odblokowanie (jakieś konkretne nazwy) i co z odżywkami, bo znajomi mi polecają jakieś nitrobolon2, masakre itd nigdy tego nei brałem, co będzie najlepsze?

Myślę że chyba creatynka, minerały, witaminy....??

Z góry dzięki za pomoc! :)

Rynju
10-06-08, 09:57
Ty nigdy nie brales kreatyny... Hehe aaa no to polecam ci monohydrat wystarczy :) Do tego odzywki + dieta + antykatabolik (BCAA, glutamina) + cos na pompe (AAKG) i bedziesz zadowolony

terrorsiejem
10-06-08, 11:41
brawo brawo brawo :) clomid do odbloku.hehehe.

M4TiK
10-06-08, 15:08
Dobra czyli:
-OLIMP AAKG Extreme Mega Caps 150 kaps./1250mg
-NOWA GLUTAMINA TREC 14OOmg NAG 4OOkap - ANTYKATABOLIK
-Clomid
-DECTRAZE POWDER w proszku juz mam
-Kreatynka
... po 4 tygodniach meta PL

Jakieś proponowane poprawki?
Ok, no to jeszcze raz dzięki, opisze skutki po tym co mi doradziliście w tym samym wątku... :)

terrorsiejem
10-06-08, 16:13
a wiesz w ogóle jak stosuje sie clomid ? :)

Paluch
10-06-08, 16:37
Koks najwczesniej za rok, meta przy takim stazu Ci nic nie da. Spuchniesz, skonczysz cykl, woda zejdzie i nic nie zostanie.

- polecam l-glutamine z vitalmaxa (punisher mowil, ze ta z treca nie jest za dobra).
- BCAA Olimp 300kaps
- Kreatyne 360caps na caly cykl potrzebujesz

Jak masz kase to jeszcze hmb.

Dekstroze wywal, nic nie daje. Clomidu tez nie potrzebujesz.
I najwazniejsze - dieta. 2-2,5g bialka na kg masy ciala, dodatni bilans kaloryczny. Bez diety odzywki Ci nic nie dadza. Mozesz uzupelnic diete bialkiem z odzywki.

Giera
10-06-08, 19:04
Wogóle ten kto doradził Ci na okres robienia masy t4 i sustę na zdobycie suchego mięsa chyba pominął się ze swoim powołaniem
Odstaw to, odblokuj się i w razie jakiś planów popytaj po necie ludzi co i jak bo nie zawsze jak spotkasz kogoś dużego na siłowni możesz być pewien, że ma on pojęcie o koksowaniu

lg team
10-06-08, 22:13
ryniu 3 tyg off i nastepny cykl to nieporozumienie ;)

Paluch
10-06-08, 22:33
aa no tak, przeciez on juz zaczal, to odblok obowiazkowo.

Rynju
10-06-08, 23:22
lg wyjdzie z 8 tyg do nast. jak juz cyklu. 4 tyg suple 4 przerwa po kreatynie i potem albo kreatyna znow jakas albo SAA

lg team
10-06-08, 23:26
aaa no to pisz ze chodzi o cykl na suplach

bo napisales tak, ze zrozumialem ze 3 czy tam 4 tyg off i nastepny cykl