Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Jaki wybrać gainer?

remba33
09-06-08, 18:12
Siema mam pytanie: jaki mam wybrać gainer dla ćwiczączego 5 miesiąc (wcześniej po przerwie 6 miesięcy). Mam 17 lat, waże 63 kg, 172 cm wzrostu. Zależy mi na rzeźbie i sile... Pomożecie coś? ;) fajnie jak by było w granicach 50 zł. Jak coś to wrzucajcie własne opinie tego produktu

ErWeider
09-06-08, 18:30
jak chceszk upci giaenra to za 50zl kupisz max 2kg a to bardzo malo kup minimum 4-5kg wiec musisz dozbierac kasy. Polecam Gain bolic 6000 albo Gainer 1 Vitalmax, z vitalmaxa jadlem i jestem zadowolony. 4,8kg vitalmaxa kosztuje 109zł a 4kg Gain Bolic 6000 za okolo 115zł, obydwa godne polecenia.

ale pameitaj dieta to podstawa a potem dobry trening.

prokopek
09-06-08, 18:32
Dieta jest ? W czym chcesz rzeźbić ?? No i za mało kasy s;

ErWeider
09-06-08, 18:36
zeby rzezbic najpierw trzeba meic w czym... zrob pierw mase ap otem rzezba!

remba33
09-06-08, 18:48
Hmmm no to jak tak to z kasa może faktycznie popróbuje coś pokombinować do 100zł... A co do diety to staram sie jeść jajka, kurczaka, ryby (głównie tuńczyk), musli jakieś z mlekiem, serki. Nie mam jakiejś określonej kolejności spożywania, ale w końcu liczy sie w końcu tylko to że jem ;). Więc myśle narazie że z dietą jest w porządku, ale niedługo wyjeżdżam na wakacje a tam będzie już słabo z wartościowym jedzeniem (wiadomo- warunki turystyczne, nowe niewypróbowane potrawy) i właśnie dlatego chcialbym tam na ten okres zastąpić troche gainerem. Co do tłuszczu to nie mam tendencji do tycia, ale na upartego troche na brzuszku tego jest ;) na wyjeżdzie podejrzewam że będzie wlaśnie tłusto o obficie bo taką tam mają kuchnie więc powinno chyba być good...

terrorsiejem
09-06-08, 18:54
nie nie nie. jeśli nie masz określonych braków w diecie to gainer nic ci nie pomoze. Nie ma sensu wydawac pieniędzy w błoto. Albo dieta i gainer albo nic.