PDA

Zobacz pełną wersję : ...Żylaki powrózka nasiennego...:/

Bojno
08-06-08, 09:32
Witam, chciałbym sie dowiedzieć czy ktokolwiek miał takie żylaki, miałem zrobioną operacje laparoskopową w marcu tego roku, miała niby pomóc no cóż chociaż nie boli jak bolało, ale zauważyłem, że przy wysiłku żyła rośnie.Operacja niby dobrze zrobiona, dobry chirurg to robił. Następne moje pytanie, wiecie może od kiedy mógłbym ćwiczyć? przed tą "chorobą" ćwiczyłem w mojej domowej siłowni, i nie wiem czy to mogła właśnie siłownia spowodować, bo to sie stało po kupnie dodatkowego obciążenia (20kg), ćwiczyłem jak szalony na sucho i nie miałem za bardzo masy a podnosiłem dużo,
chciałbym dodać jeszcze ze mam duże ciśnienie w żyłach,
z góry dziękuje za odpowiedzi

terrorsiejem
08-06-08, 15:08
kolejny bezsensowny temat. Kto ma ci odpowiedziec tutaj na takie pytanie ? To jest forum kulturystyczne nie medyczne. Z takimi sprawami idzie sie do lekaża :) do tego co to znaczy duże ciśnienie w żyłach ? :)

Bojno
08-06-08, 16:58
Przepraszam chłopie, chciałem sie dowiedzieć czy ktoś miał podobny przypadek, i chciałem sie dowiedzieć waszej opinii ale w ogóle miłe powitanie widzę...

terrorsiejem
08-06-08, 17:00
nie no nie ma za co przepraszac :) ale z takimi sprawami trzeba odwiedzac kochaną służbe zdrowia bo to nie są sprawy w których można sugerowac sie radami ludzi klikających jakieś bzdury w internecie :)

Bojno
08-06-08, 19:38
dobra to nic , zobaczymy co lekarz powie, mam nadzieje że jeszcze trosze popakuje w przyszłości

VegetaSSJ3
11-06-08, 17:56
Zylaki to nie powud zeby zaprzestawac trenowac ludzie z tym zyja ale lepiej to zaleczyc