Zobacz pełną wersję : Dużo pompy
Zastanawiam się poważnie nad jakimś stackiem kreatynowym, niestety nie mam zbyt wielkiego rozeznania w tym temacie, więc prosze o poradę. myślałem o Massacrze olimpu, ale czytałem o niej bardzo różne opinię, może moglibyscie zaproponowac coś innego, skutecznego. Proszę o poradę:pray:
slim shady
06-06-08, 23:34
cell pump
a po co ci ta pompa dowartosciowywujesz sie nia czy co?? cell pump to najprostszy stak kreatynowy.. z gornej połki to Xpand Storm Horse power. a z amerykanskich moge polecic Valuta i NOZa. jezeli ci tak bardzo zalezy na tej pompie to wez No bostera np: No xplode deca stack
A brałeś wogóle jakąś kreatyne wcześniej?
Jak ci na pompie zależy a nie brałeś wcześniej mono to może jakąś arginine sobie kup np: AAKG z treca.
Jak chcesz krete to mono z vitala+ aakg z treca, do tego jakieś białko i masz nawet fajny cykl za nieduże pieniądze:)
slyszqalem ze xpand daje dobre efekty .... ale nie wiem bo nie bralem
miales juz wogole jakies cykle na kreatynie?
bo jak nie to nie zabieraj sie za stacki kreatynowe tlyko zacznij od kretyny mono...
dokladnie jak mowi erweider zrob najpierw ze 2 cykle na mono i dopiero xpand czy cos ...
czuwajista
07-06-08, 10:06
AAKG z Treca osobiście odradzam ... na pudełeczku pisze że trzeba jeść 4 kaps przed treningiem i 4 po.. Ja jadłem 15 przez i nic nie czułem!!
lukemaster
07-06-08, 10:11
no włąsnie nic nie czułęs bo sie nie stosowałęs do zalezen producenta:D
lukemaster
07-06-08, 10:12
szkoda ze całej paczki nie zjadłęs na raz hehe
czuwajista
07-06-08, 10:36
Stosowałem się! Stopniowo zwiększałem ilość jedzonych tabsów i nic:/
terrorsiejem
07-06-08, 10:39
Stosowałem się! Stopniowo zwiększałem ilość jedzonych tabsów i nic:/
pi*rdolisz głupoty.
czuwajista
07-06-08, 10:58
Kurwa jakby podziałało to bym powiedział że kopnęło.. Może na mnie nie działa dostałem 2x 240 capsow bo się firma pomyliła i odsprzedałem 1 opakowanie.. Przynajmniej zarobiłem ;>
czuwajista
07-06-08, 13:23
Na kumpla któremu sprzedałem jedno opakowanie też nie podziałało ...
Nie brałem zadnej kreatyny wczesniej, czy to znaczy, że nie powinienem brać staku?
do Rmwojtek jesli nie brales nigdy krety to odpusc sobie stacki, i zrob peirwszy cykl na kretynie mono + jakis gainer. Podczas cyklu na mono pij duzo wody minimum 4l na dzien
terrorsiejem
07-06-08, 21:48
Nie brałem zadnej kreatyny wczesniej, czy to znaczy, że nie powinienem brać staku?
tak jest to znaczy że nie powinieneś brac stacku.