PDA

Zobacz pełną wersję : Full cross

moro
06-06-08, 21:04
Mam zamiar zainwestować w full crossa. I dręczy mnie pytanie.. czy będę mógł się nim swobodnie również poruszać po ulicy ? Jakie jest ryzyko złapania ? http://www.forum.moto-portal.pl/images/smiles/icon_mrgreen.gif

mati33277
22-08-08, 18:59
Wiesz jeśli chcesz crossa to polecam ja miałem cos takiego hinola LONCIN .Z ALLEGRO nigdy mnie pały nie goniły a jezdziłem po szosie 125ccm.Niemam nawet karty moto.A wiec miałbym przypał ale mam przy szosach są jakies polne drogi to zawsze mozna uciec.Jesli kupisz nawet lepszy model to spokojnie uciekniesz jesli jadą za toba to nic ale jak cie gonią to lota hehe xD.Rób jak chcesz ale polecam ucieczke sam tak bym robił.

mati33277
22-08-08, 19:01
Nawety małe bo niewiedza przeciesz,ze niemasz dokumętuw.Ja mam 15lat i kupuje furę i na szose.A wiec tak ty sie nie martw.A jusz gdyby cie złapali to zabulisz jakies ze 200zł zalerzy co zrobisz.Jak zapłacisz to motor oddają i git.Tylko potem na szosie sie nie pokarzesz

TazeR
22-08-08, 19:37
Jestem przeciwnikiem jakich kolwiek motorow skuterow czy crosow :D Znajomy kiedys sie zabil na motorze a 2 znajomy na skuterze w wieku 15 i 24 lat
więc mieli kawał życia przed sobą.. Zamiast zainwestowac w full crosa jakiegos to zainwestuj w rower :D

lukemaster
22-08-08, 20:34
e tam równie dobrze moze cie auto pierdolnąc na pasach:)ja jzu miałem kilka takich akcji a miałem zielone więc wiesz zycie..

Punisher
22-08-08, 21:04
Nie polecam.
W najlepszym wypadku dostaniesz miśka jak cię złapią i wykup pojazdu.(drogo)
A jak spowodujesz wypadek, to masz wyrok w sądzie grockim. Jak zabijesz/potrącisz ze skutkiem kalectwa kogoś to płacisz z kieszeni i to nie jest 5tys złotych tylko duże sumy.

mati33277
26-08-08, 10:40
Pierdolicie bo czemu niby ma zaraz być wypadek.Jak umiesz jezdzic to przeciesz sie nie rozbijesz.A wogóle to po huja sie pchac takim crossem w takie miasto jak wrocek czy cos.Po szosie tzn miasteczka czy jakies inne drogi.

Punisher
26-08-08, 13:27
Więcej takich kozaków jak Ty!
Mówiąc:

Jak umiesz jezdzic to przeciesz sie nie rozbijesz
...widać że nie jesteś dojrzały. Patrząc na twój wiek, potwierdzam swoje słowa.