Zobacz pełną wersję : Pomoc w przytyciu!
Mam do wydania 350 zl na odrzywki jezeli bede musial to wydam troche wiecej. Chcialbym na wakacje OSTRO przytyc, zdobyc rzezbe i popuchnac. Jakie odrzywki mam wziasc ?? Slyszalem ze Nitrobolon 2 jest dobry zeby popuchnac jesli tak to z czym go brac? Pomocy...
czuwajista
06-06-08, 17:14
Ale chyba nie na te wakacje ?
czuwajista
06-06-08, 17:32
Ta nie spodziewaj się wielkich przyrostów po odżywkach... Napisz coś więcej o sobie...
więc do nitrobolona wTwojej sytuacji to chyba najlepiej kup sobie śłąśka.Jeżeli jesteś początkująćy codziennie rób trening na zasadzie progresji, ale każdej partii mieśni! (to istotne). Zjedz duży i tłusty obiad(żebyś był ciężki) a potem pobiegaj, ale zaraz po obiedzie <- na zeźbę. Kup sobie jakąś maść na masę i wcieraj w kolana i czoło - dobrze nasmarowane stawy stymulują do nabywania mięsni, a właściwie nasmarowane czoło jest najlepsze jeżeli chodzi o rzeźbę - zwoje mózgowe pod wpływem środka zawartego w maści pobudzają mięśnie do niemal zdwojonej pracy!
Ogólnie to masz troche mało czasu i dobrze będziesz wyglądać tak 2,3 sierpnia - no niestety coś za coś trzeba się wysilić żeby dobrze wyglądać.
Ostatecznie (wersja dla frajerów i ludzi,k tórzy nie znają kulturystycznych trików) dużo czytaj o tym sporcie, dbaj o technikę i bądź cierpliwi - za 2 lata będziesz w miare wyglądał (zależy jak jest teraz), ogólnie strata czasu...
a i słyszałem jeszcze o jednej innowacyjej metodzie: amerykańscy naukowcy odnotowali ogrómne przyrosty u niemowląt które wcześniej równo o północy natarto liścmi rabarbaru... sam nie wiem czy to możliwe... ah ci amerykanie
siema.
terrorsiejem
06-06-08, 18:21
ku*wa mac... człowieku chodzbyś srał uszami na te wakacje to nic nie osiągniesz w tak krótkim czasie. i zapomnij o nitrobolonie. Moge ci powiedziec co robic żeby zobaczyc efekty ale na następne wakacje. Po pierwsze dieta,po drógie trening i jak te dwie rzeczy opanujesz to jakieś suple najpierw monohydrat albo tcm do tego oczywiście gainer. Ale chodzbyś miał 10000 zł to do wakacji nie zrobisz niczego. Jeśli nie masz diety to żaden suplement chodzby najlepszy na rynku nie da ci efektów (albo bardzo marne efekty) nawet na koksie nie osiągnął byś efektów (chyba że dopuki masz retencje to byś wyglądał na większego :P )
Mam dosc dobra rzezbe. Ale potrzebuje odrzywek zeby ja podkreslic i przytyc. Na jakich odrzywkach osiagne najlepszy efekt? Doradzcie...
A ile masz wzrostu i ile wazysz ?
żenada 1)trening 2)dieta i 3) odżywki/suplementy
Mam 187cm wzrostu i 75 kg wagi.
Siergiej1991
06-06-08, 21:32
Szczerze ludzie cwicza latami by zdobyc odpowiednia mase ktora satysfakcjonuje potem dopiero biora sie za rzezbe ale to bardzo duzo czasu i wiele pracy i oddanie treningom. Nie oczekuj Bog wie jakich przyrostow. Zapewne w sierpniu masz jaksi wyjazd i chcesz zablysnac piekna masa i rzezba ale to nie tak latwo. Poprostu cwicz narazie bez zadnych odzywek, wykorzystaj to co posiada twoj organizm potem zarzuc sobie monohydrant. Z czasem bedziesz dostrzegal efekty. Ale nie w 2 miesiace. Kulturystyka to sport dla cierpiwych i wytrwalych. Ja z swojej strony zycze powodzenia w treningach :) cwicz dla siebie nie dla pokazu :)
Siergiej1991
06-06-08, 21:34
Cwiczac dla siebie masz wiekrza motywacje :) a i dziewczyny same przyjda z czasem :) :P
Oj chłopie!! Za dużo się naoglądałeś bajek i nie wiesz kiedy rzeczywistość a kiedy bajka. Odżywki to nie są jakies mikstury, które miesza Dziadek Mróz i po ich zastosowaniu od razu staniesz się bykiem. Tak jak już tu koledzy pisali. Na wymarzoną sylwetke niektórzy musza pracować latami a ty chcesz to osiągnąć w 2 miechy???!! Niemożliwe!
Pozdro!!