PDA

Zobacz pełną wersję : Do mutant mass...?

Scott
06-06-08, 01:05
Zamierzam w jakimś nieokreślonym czasie nabyć mutant massa, ale co do tego? czystą krete (ew jabłczan) czy może jakiś stak? crea shota bardzo miło wpsominam, chociaż nie mam porównania. może storm univ. czytałem o tym tylko i wydaje mi się, ze może być lepszy niż shot.

to jak wg Was Mutant plus Storm univ. ?
pozdrawiam

Punisher
06-06-08, 14:29
Przeczytaj regulamin i podaj odpowiednie informacje.

Scott
06-06-08, 17:53
Mam 18 lat, ćwiczę od ponad trzech. Waże 72 kg i niedawno było 76 :/ (nie wiem jak ja to zrobiłem). Mój wzrost to ok 173 . Siła tak średnio, sprawdzałem tylko klatkę na prostej. Diete miałem przez pewien czas, ale ostatni bieg wydarzeń smusił mnie do odpuszczenia sobie tej przyjemności. Brałem ostatnio Animala m-stak, ostrowie wpc, trochę wcześniej crea shot i różne gainery, ale to dużo czesniej. Cel to jak wiadomo masa, siłą stoi na drugim planie. Myślałem o samym mutant massie, ale tak sam to troche nie bardzo. Dla tego te staki. Bardziej jestem na tego storma universala bo jeszcze nie próbowałem, a cenię tę markę po animalu.

terrorsiejem
06-06-08, 18:16
mutant i storm wydaje sie dobrym połączeniem :) ale nie ma to jak mono :) jesli to bedzie twój pierwszy cykl z gainerem+cokolwiek to wybierz mono albo tcm .

Scott
06-06-08, 18:20
to nie jest mój pierwszy taki zestaw, ale ma to być wg Ciebie mutant,storm i mono/cm3? potrzebuje jakiegos konkretu bo chcę do końca wakacji ważyć 80-82kg, może i odległy cel, ale czuje że z 4 kg mam w takim "zapasie" tzn, że jak znów wejde na odpowiedni tor to odrbe te 4kg stracone włąśnie przez ostatnią nieregularność i takie tam.