Zobacz pełną wersję : Dobry zestaw na masę?
czuwajista
04-06-08, 10:19
Hej! Za miecha planuję mega cyklon ;> Chciałbym się dowiedzieć czy będzie to dobre połączenie i może coś zamienić...
Horse Power,Strom Therapy, Nitric Oxide z Aminostar, 4 kg Magnum TREC, 3 kg OSTROWI, 3 kg carbo z Biogenixa..
Co myślicie o tym zestawiku ? Chodzi mi głownie o HP&STORM może jest coś lepszego za tą sume?
marcinmks1
04-06-08, 10:56
HP i Strom sa wporzadku. Fajny cykl sie zapowiada Npisz cos o sobie, staz, wiek, waga, przebyte cykle itd. Pozdrawiam.
czuwajista
04-06-08, 11:21
Hej! Wzrost 170, waga 63 ;<, staż 4 miechy(wiem mało na taki cykl), wiek 17, dieta będzie trzymana w 100% bo wakacje :>, jak macie jakieś pomysły co by do tego dorzucić piszcie... Swoje treningi na tych suplach będę przedstawiał na forum.
FOTO:
http://img.photobucket.com/albums/v357/Pierdlakofbhaal/aroklatabic.jpg
respective
04-06-08, 13:20
Horse Power - ok
Strom Therapy - ok
Nitric Oxide z Aminostar - jak to pierwszy cykl na suplach to zrezygnuj z tego i kup np: aminokwasy jakieś
4 kg Magnum TREC -ok
3 kg OSTROWI -ok
3 kg carbo z Biogenixa - lepiej kupić carbo 3x vitalmaxa
dorzuć do całości jeszcze witaminy dobre i tanie są te z olimpu, minerały miałbyś już w tym carbo 3x vitalmaxa
z dawkami horse power i stom therapy nie przesadzaj (troche mniejsze od zalecanych przez producenta będą dobre)
w sumie lepsze zamiast hp i strom'a byłby animal pump, ale na to jesteś za cienki narazie...
3 kg carbo z Biogenixa - lepiej kupić carbo 3x vitalmaxa
Dlaczego?
A powiedzcie mi co to jest Strom Therapy, bo nigdy nie spotkałem się z taką nazwą?
Staż za mały na jakąkolwiek kreatynę.
Ja bym się ograniczył do ostrowii i gainera oraz carbo na twoim miejscu a kreatynę zostawił na później.
respective
04-06-08, 15:03
dlatego, bo carbo 3x ma dobry zestaw minerałów już w sobie i sprawdziłem je na sobie i wg mnie produkt warty polecenia
czuwajista
04-06-08, 15:24
Dobra Storm a nie S Therapy ;p
Storma będę jadł 10g dziennie a HP 30g chyba tak jest zalecane przez producentów mam jeszcze mono na stanie mogę brać 5 gr dziennie?
Nie jest to pierwszy cykl... Jadłem Mono + AAKG z TRECA.
Widzę, że wierzysz w magię reklamy...
czuwajista
04-06-08, 15:32
Nie rozumiem za bardzo ;> Te suple które chce jeść są już sprawdzone przez duże grono osób :/ Co poleciłbyś???
respective
04-06-08, 15:36
oczywiscie ze mozesz brac mono, nawet 1g mono na 10kg masy możesz brać
Przede wszystkim są drogie, a dają niewiele (jeśli w ogóle) więcej niż monohydrat, który jest tańszy o jakieś 60 - 70%.
czuwajista
04-06-08, 15:42
A znasz może takie staki które dają coś? Bo ja sie jeszcze do końca na to nie zdecydowałem... A ktoś mógłby mi napisać jak brać Białko, Carbo? Żebym wiedział ile kupić.. Cykl ma trwać 30-40 dni......
respective
04-06-08, 15:47
carbo ja osobiście piję podczas treningu, można je pić też bezpośrednio po. w dni nie treningowe nie pije carbo (ćwiczę 4-5razy w tyg) na jeden trening biorę 150g carbo 3x vitalmaxa
białko możesz dorzucić po każdym posiłku który zawiera mało białka i przed snem możesz jeść (na porcję nie więcej niż 60-100g proszku)
jak już kupujesz geinera to jedz go między posiłkami (magnuma 8000 dwa razy dziennie po 100g na porcje)
coś jeszcze nie jasne?
respective, znasz jego diętę, że mu rozpisujesz ilości gainera/białka/carbo?
respective
04-06-08, 17:06
Napisałem na swoim przykładzie, ale tu chodzi o pewne szablony, wg których się powinno kierować biorąc carbo, białko i gainera(pora brania).
terrorsiejem
04-06-08, 17:27
i gainera i carbo i białka nie przekracza sie dawki 200 gram dziennie. A ile dokładnie sie bierze zalerzy od braków w diecie.
Dlaczego po tak krótkim starzu łapiesz sie za stacki ? Moja skromna opinia jest taka- źle robisz :) Jak bys zaczął od mono (pierwszy cykl przy stagnacji) puzniej drógi cykl na mono i dopiero wtedy (o ile w ogóle) zrobił cykl na stacku osiągnął bys wiele wiecej.
Napisałem na swoim przykładzie, ale tu chodzi o pewne szablony, wg których się powinno kierować biorąc carbo, białko i gainera(pora brania).
Co Ty p** ? Bierze się tyle, ile brakuje w diecie.
respective
04-06-08, 18:50
jemu chodziło chyba o to że dziennie max 200g z proszku i z tego co zjemy z jedzeniem
Wrzuć te szablony na forum.
Dlaczego max 200?
Nie twórz nowych teorii.
i gainera i carbo i białka nie przekracza sie dawki 200 gram dziennie.
Dlaczego tak? Nie zgodzę się z tym. Możesz wytłumaczyć dlaczego?
czuwajista
04-06-08, 20:17
Panowie spokój ;> Biorę na 100% stak tylko czy ten zestaw jest dobry? Jak jest lepszy napiszcie ...Jak rozpisze dietę wkleje ją i wtedy mi powiecie ile jeść crb, gain, białko....
Ja i u.waw.pl tu jestesmy od trzymania spokoju:p
Napisz dokładnie o co pytasz.
Dietę możesz wkleić do działu DIETA, a tutaj jedynie zapotrzebowanie kaloryczne podstawowe ilość kalorii, które dostarczasz w diecie.
czuwajista
06-06-08, 17:19
A co myślicie o Strom+Green magnitude ??
czuwajista
06-06-08, 22:35
Punisher jak możesz to odpowiedz;) Twoje zdanie na temat tych supli jest dla mnie najważniejsze...
Dlaczego najważniejsze?
Nie rozumiem.
czuwajista
07-06-08, 00:11
Wydajesz sie byc najbardziej doświadczonym..
ilość postów nie równa się doświadczeniu na siłowni ;)
ilość postów nie równa się doświadczeniu na siłowni
Dokładnie.
czuwajista
07-06-08, 13:21
Ja tylko chce poznać waszą opinie, nie potrzebnie spamujemy ;/
Storm+Green magnitude
terrorsiejem
07-06-08, 21:54
Wrzuć te szablony na forum.
Dlaczego max 200?
Nie twórz nowych teorii.
Dlaczego tak? Nie zgodzę się z tym. Możesz wytłumaczyć dlaczego?
w sumie nie wiem :) mam taką zasade że nie przekraczam tej dawki :) trzeba sobie ułorzyc porządnie diete a nie proszkami sie faszerowac :)
czuwajista
08-06-08, 17:08
odświeżam.