Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Czy warto?

Erykk
03-06-08, 21:11
Czy warto zaczynac w czasie wakacji cykl na Cell Pump ?

Kangurek KAO
03-06-08, 21:14
Ja bym czekał do zimy, bo w lecie ciągle się gdzieś łazi, jest gorąco nie ma takiego apetytu jak w zimie, no i ciagle jakas okazja żeby wypić jakiś alkohol. Jeżeli wiesz że bedziesz jadł jak należy to możesz brać, ale ja np mam odłożone 500zł na cykl i w zimie robie :P

kox
03-06-08, 21:36
jezeli zalezy ci na suchej masie miesniowej wytrzymałosci badz rzezbie jak to niektorzy stosuja do niej krete to mozesz brac. ale masy duzej nie zrobisz. ja własnie jem staka kreatynowego i efekty takie jak w zime ciepło mi nie przeszkadza apetyt mam zawsze na masie przybieram szybko.

terrorsiejem
04-06-08, 16:38
po co do cell pumpa jeszcze kreatyna ? Ma w sobie wystarczającą ilośc kreatyny. Sugerując sie środkiem jaki wybrałeś jest to twój pierwszy cykl na stacku tak ?

warto jak najbardziej :) nie ma przeciwskazań.

Erykk
04-06-08, 19:35
Tak jest to pierwszy cykl na Stacku. Wczesniej bralem Mono z Olimpu, i Jabłczan z olimpu. Po tym drugim większych efektów nie widziałem, jedynie siła skoczyła z 82 na 88. Spodziewałem się większych efektów. Boje sie, ze bede musiał gdzieś wyjeżdzac i nie dokończe cylku. Moglby KTOS napisać co Po CELL PUMPIE mam brac? I ogolnie ile jeszcze zostalo Efektywnych kreatyn? Bez powtarzania cylku.

Erykk
05-06-08, 07:51
Odpowie ktoś ? :)