Zobacz pełną wersję : nie kumam..
Iron_Czeplin
01-06-08, 11:03
Mam zamiar wziąść setke mety..i czytałem o odblokui za h**j nie wiem o co chodzi...Chodzi mi jak brac itd ten clomid...czytałem ze 12 h po ostatniej dawce ale co dziennej dawce czy jak? Proszę o pomoc
z tego co ja rozumiem to chodzi o to zeby twoje osiagi na mecie nie spadly od razu jak przestaniesz ja brac. A poza tym wiaze sie to jakos z hormonami ...
"W wyniku dostarczania testosteronu i jego pochodnych z zewnątrz, nasz organizm przestaje produkować naturalny testosteron. Po cyklu występuje 'dziura', którą musimy załatać. W tym celu stosuje się Clomid / HCG / Nolvadex i ich kombinacje, aby przywrócić układ hormonalny do porządku. Najczęściej stosujemy sam Clomid pomoglem to daj tego soga :D
ciaastek91
01-06-08, 11:25
romek, wczoraj dowiedziales sie mniej wiecej o co w ogole chodzi w odbloku, a juz dzisiaj sluzysz rada i w dodatku niezbyt precyzyjna. i jeszcze chcesz soga.
po 100 tab mety bierzesz 6 tab clomidu, pierwsza 12h po ostatniej tab mety, potem po jednej dziennie, najlepiej przed snem
no coz jesli uzna ze moja odpowiedz nie jest dobra to nie przyzna boze nie to nie. A ja pomoglem jak mogem i tyle. Wiec nie wiem o co chodzi ;/
wszystko jest wyjasnione w temacie Romka - wejdz i poczytaj
Iron_Czeplin
01-06-08, 13:11
dzięki Ciastek...właśnie o taką odpowiedź mi chodziło oczywiście sog!
"koks jest dla mądrych lecz iegaja po niego dekle" - nie kieruje tego do ciebie. ale 'po ostatniej dawce' to chyba mówi samo za siebie.
Romek ale ten tekst jest mój może byś napisał że ci tak wytłumaczyłem !
no to że ci zaraz odbieżemy sogi i damy -50 :P nieładnie tak do sądu podam hah poczytaj o prywatności
oka sory wiecej nie bede ale wicie jak to jest sogm 0 a sog 1 to juz ladniej wydlada :D
NIKOLIS 168
01-06-08, 20:48
Łap drugiego ;]
I czeciego.
Ale wiecej tak nie rób:)
o lol to sie zdziwilem pozadnie heheh dzieki wielkie spoko uwzglednie co do siebie te uwagi
to ja też poprosze panowie :p
ty juz masz dwa :D
PS. Czemu nie ma spamu w dopingu? tom, jesteś tutaj?
PS2. sory Iron :H
Xbox
ja mam 2 zasłużone a to mało :p