Zobacz pełną wersję : meta bez odbloku
czy cos zlego sie stanie jezeli moj kolega wzial mete bez zadnych innych odblokowan itp? chyba nie wie ze trzeba cos takiego zrobic i jest troche zarozumialy co byscie zrobili na moim miejscu ??
ile tego wzioł ? ile ma lat? a może to ty tylko jak wszyscy żeby nie było piszą "kolega"
niech weźnie z 10 tab clomidu nie zaszkodzi a co sie stanie to różnie bywa zarozumiały eh czyli do wakacji chce formę zrobić łatwo i szybko bez osłon bez pojęcia najpierw powinien się zastanowić poczytać .
Soga?
no to jezeli to bym byl ja to bym sie nie pytal bo bym wzial odblok i nie bylo by tego tematu. A on jest taki zdeka cwaniaczek i chce przykozaczyc na wakacje rok starszy ode mnie jest czyli teraz ma 19 lat nie wiem ile tego wzial takie pudeleczko a ile tam bylo to nie wiem
czyli pewnie 100 w sumie to go nie zabije od razu ale odblok by wypadało wziąść co to jest kilka tab clomidu.
a tak wlasciwie to po co sie bierze ten odblok pytam tak z ciekawosci ?
W wyniku dostarczania testosteronu i jego pochodnych z zewnątrz, nasz organizm przestaje produkować naturalny testosteron. Po cyklu występuje 'dziura', którą musimy załatać. W tym celu stosuje się Clomid / HCG / Nolvadex i ich kombinacje, aby przywrócić układ hormonalny do porządku. Najczęściej stosujemy sam Clomid
MAsz odp a teraz wciśnij to na S
(artykuł z bigpakera )
precyzujac ta "dziure" to chodzi glownie o androgen
podczas podawania syntetyku z zewnatrz jajka przestaja produkowac go i w momencie jak synetyk przestaje dzialac i konczymy sesje jajka nadal go nie produkuja czy w organizmie zaczyna brakowac i tego naturalnego i tego syntetycznego dostarczanego podczas cyklu z zewnatrz
a co sie dzieje jak nie ma androgenu w organizmie czlowieka ktory wlasnie skonczyl cykl??
wszystko leci na leb na szyje, dlatego jest taka walka o trafienie z pct aby okres bez jego dzaialania byl mozliwe jak najkrotszy - przez co beda mniejsze spadki z tego powodu
jeszcze chcial bym sie dowiedziec gdzie jak i czy na recepte jest ten clomid czy jest to drogie ??
to kolega jest bardzo madry... przeciez bez odbloku wszystko mu spadnie... odblok to jest podstawa... niektorzy pisza ze przy 100 tabsach mozna nie robic wogole odbloku, albo zrobic z kilku tabletek... ale po co? nie lepiej dac kilka zlotych wiecej i zrobic konkretny odblok, zeby spadki byly jak najmniejsze?
ty tez widze jestes bardzo madry ;)
pamietaj ze sa srodki ktore blokuja mniej i blokuja wiecej
blok przy stu metki jest nieporownywalny do blok np z 20 omki i 200 metki
przy 100 mety blok nie jest taki duzy i mozna sobie z nim poradzic stosujac zma i tt - ale chyba o tym nie wiesz bo jestes teoretyk a nie praktykant
co wiecej pamietaj ze srodki na pct to nie sa tableteczki ktore mozna bezkarnie sobie lykac bo w mysl obiegowo panujacej opini srodki na odblok ktore sluza do odblokowania organizmu stosowane niumiejetnie lub w zbyt duzych ilosciach moga ten organizm zablokowac!!!
poza tym tez maja swoje slutki uboczne, a nie ma nic gorszego jak doswiadczenie skutkow ubocznych na sesji i jeszcze meczenie sie z nimi na pct
no moze zle sie wyrazilem... bo to moze wygladac tak, ze proponuje mu ilosciowo wiecej srodkow na odblok. chodzilo mi raczej o to, aby jezeli jest taka potrzeba, nie zalowac kasy na nolve, gdy wystepuje ginekomastia... albo gdy ktos wogole ma predyspozycje do ginekomastii.
a co do potrzeby odbloku przy 100 mety, to mysle ze odblok nie zaszkodzi. znam kilka osob, ktore wlasnie po 100 nie zrobily odbloku i wygladaja gorzej niz przed kuracja.
wina moze nie lezy w odbloku a podejscia do treningu / diety po cyklu - nieodpowiedzniego rzecz jasna