Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Decathlon Protein 90 a przyrost tłuszczu

Erwin
30-05-08, 18:34
Witam

W zeszlym roku na ujemnym bilansie i codziennym treningu w 5 miesiecy z 97 spadlem na 87.
Po 4 miesiacach przerwy zabralem sie znów za siebie, bo brzuszek urósł i waga na 94.
Więc znow dieta z ujemnym bilansem (rano 2 kromki, potem normalny obiad, i na kolacje po treningu jogurt LowFat) i przez pierwsze 2 miesiace byla HMB BolonX (olimp), potem na sucho przez 3 tyg. i teraz zastąpiłem jogurt odżywka Protein 90 z 500ml mleka 1,5%.

I ku mojemu przerarzeniu brzuszek zaczął mi znów rosnąć, i nie wiem czy to mieśnie sie obudziły czy zaczynam tyć po tej odrzywce lub mleku.
Może ktoś ma podobne (złe lub dobre) doświadczenia z tą (lub podobną) odżywka.

Cału czas trenuje 6 dni w tyg. na przemian trening siłowy i wytrzymałościowy, stosuje pas do dogrzania brzuszka. Cały czas na ujemnym bilansie energetycznym.
Priorytet dla mnie to płaski brzuch, i utrzymanie mieśni które się pokazały po odtłuszczeniu.

Z góry dziękuję za porady
Pozdrawiam

dzako18
30-05-08, 21:00
jesli te 3 posilki to Twoja dieta to tragedia :-) Poczytaj troche o diecie i ułuz sobie potem dopiero suple.Najważniejsza dieta bo bez niej spalisz razem z fatem miesnie

pimols
31-05-08, 15:32
z 5 posilkow conajmniej jedz i zbeys miecha nie spalil bialko

Erwin
31-05-08, 19:48
Sprawa nie prosta: praca po 12 godzin, spanie w hostelu, brak stałego dostępu do kuchni.
Na obiadek wybieram na stołówce głównie białka (mięso gotowane i warzywa), tłuszcz na minimum.
Nie mam raczej możliwosci zastosowania pełnej restrykcyjnej diety, ale z działu DIETY kilka porad napewno zastosuje.

Odżywke własnie w celu podniesienia białek w diecie zacząłem pić.

Dziękuję za odpowiedzi

pimols
01-06-08, 20:44
po odzywce bialkowej raczej nie tyjesz;P moze zainwestuj w jakies batony bialkowe noz bialko ze soba etc poczytaj pare porad i chudnij:D