Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Pytanie o jakość produktów firm 'Power Name' oraz "Rainer"

szoto
26-05-08, 13:03
Znalazłem na allegro l-glutaminę firm Power Name i Rainer, obie po niskich cenach:

Power Name l-glutamine powder 200g- za 31,90
Rainer l-glutamine powder 250g- za 39zl

Mam do was następujące pytania:

Czy ktoś z was miał jakiś kontakt z tymi produktami?
Czy warto je kupić, czy może tak niska cena oznacza niską jakość?

dzięki i pozdrawiam

m@bi
26-05-08, 13:32
Wiesz ja zawsze wychodzę z założenia co sprawdzone i dobre to lepiej wziąść, wkońcu inwestujesz to w siebie :) A twoja zdrowie chyba jest najważniejsze. Nie patrz na ceny co z tego że tanie a może byc gówno!! Ja wychodze z tego założenia ze jak mam kupic odzywke to dołozyc te pare złotych i mieć pewność ze zadziała :) Taka mądra mysl

Zadecyduj sam

szoto
26-05-08, 14:30
Wiem, ale czasem zdarzają się wyjątki i coś co jest tanie, jest też dobre. Stąd tez moje pytanie. Bo może wcale nie są to produkty gorsze od np. Vitalmaxa.

Symu
26-05-08, 16:57
Power name nie wiem co to jest, a rainer raczej ok choć tylko z opinii kolegów. Zobacz glute aminostara. Pewna i tania.

szoto
26-05-08, 18:26
dzieki wielkie

u.waw.pl
26-05-08, 18:35
Power Name jest w sklepach Fit Sport, odżywki mają spore wzięcie, szczególnie na wpc można sporo zaoszczędzić.

szoto
27-05-08, 10:49
a, czy wiesz może coś o ich jakości?

kox
30-05-08, 22:11
power name jest u mnie w sklepie i chyba ich hurtowa sprzedaz odbywa sie u mnie w miescie w Piotrkowie tak samo jak i vitalmaxa. co do ich jakosci to nie kupuj jej ja krety mono nie jadłem ale znajomy fakt ze nic nie cwiczył ale smak chujowy, rozpuszczalnosc słaba a po 3 miał sraczke. ja miałem rekawiczki power name i mi sie rozwaliły po paru treningach.

u.waw.pl
30-05-08, 23:31
Może były za małe ?