Zobacz pełną wersję : Jakie gry poleciacie?
Jakie polecacie gry strategie, strzelanki obojetne jestem otwarty na wszystkie propozycje. Nie mam co robic wieczorami na kompie, i nie mam pomyslow na zadna gre wiec pomyslalem ze spytam forumowiczow :D
HerQleSZMC
26-05-08, 09:14
Assasins Creed, CS Source, Titan Quest, Cod 4 Modern Warfare i Cała seria Hitman.
ja ostatnio gram w tzara - rycerze, wiesniaki, budowanie wojny ;] takie fajne bo samemu mozna robic mapke i wszystko x] i nawet na łatwym poziomie jest z początku trudne hehe x] a gra wciaga :]
Assasin sie szybko nudzi w przeciwnienstwie do hitmana, klimat mi nie podchodzi (chyba). CoD4 po necie wymiata, jest do przejscia tylko 1 raz, potem nudzi sie.
Strategie coz, zalezy kto co lubi; Cała seria total war, Civilization, Moze jakis symulator rozbudowy miasta z Segi.
PES 6 lub 2008 - ale tylko z przeciwnikiem ludzkim, PC albo za latwy albo za trudny.
Moze symuylator np Silent Hunter 4 - jak lubisz klimat to polecam zainstalowac od razu patcha.
terrorsiejem
26-05-08, 16:10
saper albo paint :) wole drógą opcje bo nie można w niej przegrac a ja nie lubie przegrywac :)
HerQleSZMC
27-05-08, 11:23
Najlepiej polecam KLASYCZNIE: TWIERDZA + TWIERDZA KRZYZOWIEC:) ta gra jest chyba nieśmiertelna:D moze oczywiście sie znudzić ale wkoncu tak czy siak po jakims czasie znowu można w nią grać. tzn przynajmniej ja tak mam:D
Prezydent_1c
27-05-08, 13:33
Quake 3 Arena (przez neta)
CS (jak wyżej)
Diablo 2
Herose 3 (moim zdaniem nieśmiertelna gra ale nowsze lipa)
Hitman cała seria
Boxing Manager :D
GTA IV
COD4
WOLF: ET ( 4 lata przegrałem w ta grę )
CS-S
TDU
NIKOLIS 168
27-05-08, 20:05
Gothic 2,3
CS, Heroes, Roobin Hood:D, Hitman, Quake,
moto Gta4 to chodzi ci o SA czy jest nowe?
Nowe na X360 zajebiste, ale trzeba tv fullhd 37" najmniej i jest poezja.
Prezydent_1c
27-05-08, 22:52
Jak ktoś by był chętny można zrobić rozgrywke mała w Herosa 3 przez hamachi :D
Mysle nad Moh'em (Medal Of Honor) przez siec. Gral w to ktos? jak tak niech sie wypowie co sadzi o tej grze :P
MoH airborne jest Boski, pod koniec troche nuda. Ale ogolnia na +
w hooligans se pograjcie x]
Nowe na X360 zajebiste, ale trzeba tv fullhd 37" najmniej i jest poezja.
GTA IV NA PC (http://img291.imageshack.us/img291/4798/dscn4847lo7.jpg)
GTA SA MP RP
Ziomek nie ma GTA IV na PC :)
HerQleSZMC
28-05-08, 15:27
Co do MoH'a to jest zajefajny bo gralismy w niego w szkole:D oczywiście chodzi mi o Allied assault:D
Wlasnie ja zainstalowalem i zaczynam grac :D Pzdr
diablo 2 wypasiona gierka :) na battelnet :D
gralem w nia przez dluuugoooo ale sie znudzila :D
slim shady
11-06-08, 22:28
Pes, Fifa, Oblivion, Company of Heroes
mortal kombat trilogy , fajna nawalanka ale nie wiem czy dziala jeszcze na tych nowych windowsach :(
Ziomek nie ma GTA IV na PC :)
Jakto nie ma, kliknij w moją wypowiedź to zobaczysz, że jest.
GTA IV NA PC (http://img291.imageshack.us/img291/4798/dscn4847lo7.jpg)
GTA SA MP RP
ale to gta IV to wersja na XBOX360 a nie na PC.
Ehhh...
A kto mówi coś o wersji na PC?
Punisher nie wszyscy zalapali. :D Wytlumaczysz :p
slim shady
13-06-08, 19:38
hehe dobre Punisher :D
Apropos D II przez battlenet, to ja nigdy tego nie lubilem ale moj kumpel świata poza tym nie widzi.....88lvl na servie europ ma podobno. I kit. Ja wole MU, cos jak diablo i przez net.
NIGDY WIECEJ TIBII!!!!!!!
Punisher no fakt, jest wersja na PC, masz rację ! Zwracam honor xDDDD Pozdro