Zobacz pełną wersję : deca+winstrol+meta
deca durabolin jest z egiptu oryginalnie zapakowana i mam pytanie czy po 20 strzalach jednego i drugiego bym cos urósł czy tylko by mi poszlo w sile i rzezbe?? no i do tego metka jeszcze bedzie za pomoc czekaja sogi.
NIKOLIS 168
24-05-08, 10:43
tesc obowiazkowy...poza tym to dobry cykl ale wiek waga staz suple saa nie napisane...
masz na mysli 50 czy 100mg na ml?
podaj
staz
co do tej pory brales i w jakich dawkach
wiek 20 lat waga 78 kg staaz na powaznie cwicze 9 miesiecy z malymi przerwami i jest to moj drugi cykl pierwszy byl zupelnie amatorski :tesc + meta wszystko w skromnych ilosciach( 15 tescia ,200meta)a deca jest 50mg
terrorsiejem
24-05-08, 10:51
dieta jest ? mały staż troche... nie lepiej zaopatrzyć sie w jakieś suple ? :) jaki masz cel ?
moze tak
deki jak juz to za malo
staz za krotki i juz zmarrnowany bo nieumiejetnie zaczales swoja przygode z dopingiem
podejrzewam ze na ten twoj staz wieksza polowa byla przerw niz cwiczen
krotko mowiac jestes sezonowcem ktory pompuje sie na lato a w zimie je czipsy i popija kola
daj sobie spokoj
dieta oczywiscie ze jest cel to chce rosnac ;) myslisz sie kolezko lg przerwa byla 2x 2 tygodniowa :) a sezonowcem wcale nie jestem
terrorsiejem
24-05-08, 10:53
to ja bym na woim miejscu dodał jeszcze 500 kcal do diety a nie wywalał pieniądze w błoto.
ale ja ni episze tego zlosliwie
po prostu widze po tym co napisales co soba prezentujesz - czyli nic
zrobisz jak zechcesz - ale ja odradzam
terrorsiejem
24-05-08, 11:08
staż nie całe 9 miesięcy pewnie niemal zerowa wiedza o treningu i diecie i łapiesz sie za koks... ok dobrze nie jestes sezonowcem jesteś poprostu kulturysta który doszedł do genetycznych mozliwości organizmu i teraz przekraczasz bariery.
naprawde skromne ilosci jak na pierwszy cykl 200mety 15 tescia... Jak dla mnie za duzo jak na poczatek i to! Rozumime ze chciales zrobic tzw. baze. Ten cykl ma byc bardziej profesjonalny rozumiem ze mocniejszy to tej mety chcesz dac 400 tabl. na kickstart czy co!?