Zobacz pełną wersję : Therm Line II
Jestem już pewien czas na diecie na redukcje ;d Wszystko fajnie ale chciałbym zwiększyć efekty, i stąd te pytania:
Słyszałem o Therm line ll ;d Co o tym sądzicie ? aaa i słyszałem że to kopa daje tzn. więcej energi.
aaa i druga sprawa ;d pas neopronowy ;d przyda sie czy nie? praktycznie nic nie kosztuje a jak ma pomoc to czemu nie ;d ?
Therm line delikatny spalacz jesli chcesz sie wspomóc to na 1 raz jest ok
pas neopranowy powiem tak u mnie na siłowni stosuje go pare osób
i na prawdę wytapia z nich nieżle ten fat az sie leje wiec ja go moge polecic
Jeśli ten jest delikatny... TO moze znacie jakiś sprawdzony i mocniejszy ? ;
mocny jest np animal cuts i moge go polecic
scorch, animal cuts, thermo speed,któryś z tych bęzie ok mocniejszych nie ma sensu na 1szy raz.
Scorch dobry bo porcja ma 3caps i możesz sprwdzić jak na ciebie zadziała mniejsza dawka.
aaa i jeszcze jednooo, czy warto np. thermo speed'a połączyć z kreatynką ?
na początku odpuść sobie takie połączenia.
kreta jest dobrym antykatabolikiem i na małych dawkach można polecieć ale myślę że na poczatku nie ma co kombinować tyle. Jak wyczujesz swój organizm na n-tej redukcji to wtedy takie kombinacje można robić.
NIKOLIS 168
24-05-08, 16:58
ja tak własnie bede robił mam juz zakupione białeczko aminy zma i Clenburexin a zostało mi cos krety z wczesniejszego cyklu wiec mysle brac to razem w małych dawkach np 5g ED... niema sensu zwiekszac bo jak wiemy kreta zalewa woda a na redukcji jest ona zbedna.
Jeśli już to ładowałbym TCM czy orotan. Jak mono to myślę że 3-5g nie więcej. Ja sam jechałem na TCMie, nawet fajny efekt ale jak mowie zostawilbym to na pozniej :)
TO jeśli już zakupie ten spalacz... to mam brac jeszcz jakies witaminy itp ?
witaminki, mineraly, omege 3 warto brac