Zobacz pełną wersję : Efedryna
slim shady
22-05-08, 12:36
Jakie są skutki uboczne po efedrynie ? bo na necie zawiele nie moge znaleźć, jak ktos juz stosował to niech napisze swoja opinie :)
co scienko szukales albo len jestes
rozdraznienie, nierowna praca serca, drzenie rak, rozkojarzenie, przyspieszona praca srca, trudnosci w koncentracji, trudnosci z zasypianiem, przy wysokich dawkach ogolne wycienczenie,
terrorsiejem
22-05-08, 12:49
jak przy niedoborze magnezu z tego co widze.
dlatego trzeba uzupelniac
podobnie jak przy clenie
Ja czytalem o gorszych: arytmia serca, ataki padaczki...
w sobote koles zacznie cykl z efedryna zobaczymy efekty
zle dawki efedryny moga doprowadzic do ataku serca
niezmiernie ciezko o to
taki stan poprzedzaja pewne typowe symptomy takze latwiej szybciej zareagowac niz w przypadku normalnego ataku u zawalowca
VegetaSSJ3
22-05-08, 19:56
w sobote koles zacznie cykl z efedryna zobaczymy efekty
W jakiej postaci bedzie bral ta efedryne? czyzby z tusipku
drżenie rąk na ewie mało zaóważalne co innego na clenie, wszystko zależy jak kto stosuje ewunie czy kilka razy dziennie czy typowo przed treningien na lekki pover bo jak tak to proponuje kawe do tego i trening jest świetny!.
VegetaSSJ3
22-05-08, 21:27
Stosowales taki pobudzacz voldemort?? slyszalem ze niezle daje z polaczeniem wlasnie z kawa 2 kapsy tusipku i kawa do tego i trening podobno bomba
slim shady
23-05-08, 01:04
ile tabletek tusipectu szło by dziennie ?? ile maksymalnie trwałby cykl, aspiryna naprawde cos daje?
VegetaSSJ3
23-05-08, 09:05
Na Efedrynie sie nie robi cyklu efedryna tylko daje pobudzenie wieksze niz adrenalina i ma dluzszy czas trwania
Efedryne mozna by stosowac jak dopalacz przedtreningowy nic wiecej
Sposub uzycia: dawkowanie na poczatek 1 kpas tusipku i do tego kawa lub np tiger a jesli to bedzie za malo to na nastepny trening 2 kapsy wiecej lepiej nie przekraczac bo moze cie strzelic na glebe
tus to lipa - dla poczatkujacych dobre
dobra efa z kawa przed treningiem badz 3 x day w zaleznosci od celu robi ladnie
koles bedzie brał ewke z DB w celu zgubienia troche fatu trenuje sztuki walki a troche jest przy duzy
VegetaSSJ3
23-05-08, 19:45
Skąd bedziesz brał ta Efedryne i w jakije cenia ja bedziesz mial
slim shady
24-05-08, 01:15
to moze bardziej opłaca sie brac clenbuterol ??
koles cwiczy karate wiec lepsza bedzie efa niz clen bedzie mial motywacje i powera na treningu co wplynie niewatpliwie kozystnie na jego mase
slim - nie bardziej się opłaca a dokładniej zależy w jakim celu , jeśli zależy mu na spalaniu i mega pompie na treningu przy okazji pobudzeniu to zdecydowanie efedryna, niektórzy łączą te dwa srodki ale to już troszke dużo , chodz jest taki sposób aby jechać na clenie a efedryne tylko przed treningiem z kofeina a nawet aspiryną ale aspiryna to już nie koniecznie.
Ja jechałem na podskórnym heliosie , wiadomo jest tam zawartość clenbuterolu i byłem zachwycony chodz od połowy kuracji dodawałem przed treningami efedryne z kofeiną , powiem tak (masakra), mega pompa, zajebiste pobudzenie i swietne spalanie.