Zobacz pełną wersję : Jakie moga byc skutki?
Jakie moga byc skutki uboczne po sterydach w mlodym wieku ???
terrorsiejem
21-05-08, 16:55
zatrzymanie wzrostu,podwyższenie cisnienia krwi prowadzące do zawałuitp,zmiany w systemie chormonalnym,ginkomastia (rosną cycki), w przypadku stosowania środków androgennych chwilowy wzrost agresji prowadzący do depresji,choroby wątroby,i wiele innych :)
niewspominając o syfach wielkości hm no w miare duże co widzę po mecie tylko ten efekt jedyny ruski orginalny ładny scan nie polecam szczególnie leżeć na plecach z tym .
niewspominając o syfach wielkości hm no w miare duże co widzę po mecie tylko ten efekt jedyny ruski orginalny ładny scan nie polecam szczególnie leżeć na plecach z tym . Mi takie 2 wyje... na plecach 0_o
niewspominając o syfach wielkości hm no w miare duże co widzę po mecie tylko ten efekt jedyny ruski orginalny ładny scan nie polecam szczególnie leżeć na plecach z tym . Mi takie 2 wyje... na plecach
Proszę usunąc 3 post poprzednią wypowiedz
wszystko znajdziesz w necie,
skutki będą takie same jak w każdym wieku a w młodym troszkę większe czyli ,agresia ,gino syfy nie płodnośc kłopoty z wątrobą itp
NIKOLIS 168
21-05-08, 22:48
Z ta nie płodnoscia to sie do konca nie zgadzam...
Moj znajomy ma teraz 25lat, gdy był w wieku 18-19 lat to robił cykl na poczatku sama meta a potem ostatni 200mety 35ampułek omki i 20ml Deki! Jak sie zapytałem o odblok to tak jakby pierwszy raz o tym słyszał! zadnych witamin osłonek po prostu bez niczego. Teraz jest szczesliwym tatusiem (syn 2lata), dziecko bez zadnych problemów. Pytałem o skutki uboczne to dawniej go czasami bolał brzuch a teraz juz nic. Nie miał zadnej diety, cwiczyli codziennie bez planu! Po treningu byli głodni(jak to po mecie) to zapiekanki i inne fast-food! A efekty mimo to było po tych dwoch cyklach 20kg masy i bardzo duzo siły, lecz dosc szybko mu to spadło.. I jakie znajdziemy wytłumaczenie? Mocny organizm?
Mocny organizm?
nie kumam - niby dlaczego mocny, w jakim sensie mocny,
nie rozumiem tego stwierdzenia...
terrorsiejem
22-05-08, 11:43
głupi ma zawsze szczęście :) ja wpieprzałem mete w wieku 16 lat . Byłem bardziej zielony niż coś co jest strasznie zielone w tym temacie i też nie miałem skutków ubocznych poza spadkiem masy równym przyrostowi.
NIKOLIS 168
22-05-08, 13:22
Mocny dlatego ze nie wystapiły w ciagu 6-7 lat zadne objawy nie porzadane jak np. ginko czy jakies bóle. Terrorsiejem nie porównuj
cyklu na mecie do cyklu
meta 35mg ED
oma 250mg E3D
Deka 200mg E5D
I to wszystko bez zadnego odbloku, osłonek na watrobe,witamin!
terrorsiejem
22-05-08, 13:34
ok ale morał i tak ten sam :)
zgodze sie z nikolasem ja mam curkę a jestem po 11 cyklach i teras kącze swój 12 cykl