Zobacz pełną wersję : gorączka sterydowa????
Witam
Mam kolege ktory nie po raz pierwszy ma fatalne objawy po iniekcji domiesniowej omki i nowego mixa trena z propem z DB ( co ciekawe pierwsze 3 strzaly po 0,5ml przyjely sie dobrze) w postaci goraczki sterydowej.Objawia sie to wysoka temperatura i stanem zapalnym w miescu iniekcji stan taki utrzymuje sie do 2-3 dni po strzale
Dodam ze przy iniekcjach innych koksow takich objawow nie ma i przyjmuja sie bez problemu typu deca i prolka
Co moze byc przyczyna takiej reakcji organizmu?
np. złe miejsce injekcji , słyszałem o takich objawach przy omie ale z tym mixem to pierwsze słysze.
prawdopodobnie zwykla infekcja - byc mzoe spowodowana niesterylnoscia wykonania,
u niektorych przez pierwszy tydzien 10 dni pojawiaja sie takie objawy o pozniej ustepuja - znam wiele takich przypadkow,
niech obserwuje dalej
niezmiernie ciezko trafi na fejka omo
ale moze on ma mam fotki feka omki,i dlatego ma takie skutki ,miałem tak samo po suscie fek ,i ja odstawiłem
iniekcja zostala przeprowadzona poprawnie (ten koles to nie amator) a oma napewno nie fake !!!
te foty sa juz nieaktualne
rynek jest tak przesiakniety polskim omo ze nie ma szans zeby jakis fejk sie wbil
jak byly pewne zawirowania na rynku wtedy pojawialy sie okresowo dziwne fejki naplywajace zza wschodniej granicy
te foty sa juz nieaktualne
rynek jest tak przesiakniety polskim omo ze nie ma szans zeby jakis fejk sie wbil
jak byly pewne zawirowania na rynku wtedy pojawialy sie okresowo dziwne fejki naplywajace zza wschodniej granicy
obecnie sa na rynku dwie wersje - z cienkimi napisami i gruszymi oraz dwa odcienie kolorow - zadana wersja nie jest fejkiem bo identyczne sa sprzedawane w aptekach
tak jest jeszcze z niebieskimi napisami . ja wiem ty wiesz
inna kolorystyka pochodzi z innego kraju
w pl bardziej jako ciekawostka niz na stale
Panowie nie skupiajcie sie na fake bo to naprawde nie jest tu problem koles ma goraczki i pytanie dlaczego tak reaguje na pewne srodki
nikt sie na niczym nie skupia - nie mozna pogadac z kolega na poziomie na inny temat?
niekiedy tak sie dzieje ze ktos reaguje w taki sposob
pisalem juz ze bardzo czesto pojawiaja sie stany grypopodobne przez pierwsze 7-10 dni od rozpoczecia cyklu badz nawet na cyklu - moze jakas reakcja obronna organizmu, nietolerancja itp...
ciezko okreslic...
standardem u prawie wszystkich jest kaszel na trenie dusznosci w plucach - ja tego np nie mialem wogole - tez mozna zapytac dlaczego... nie wiem tak organizm reaguje u innych a tak zareagowal u mnie...
niech ciagnie dalej cykl bo co jemu pozostalo
Tez tak myślałem:))
Ja na kazdym cyklu jestem chory co skutecznie ogranicza osiągi ale ta choroba ktora teraz przebylem pozwolia mi podjac decyzje o koncu przygody z koksem
nie nie nie zrozumiales mnie ;)
pisalem o objawach grypopodobnych - a to nie to samo co zwykla choroba wirusowa / przeziebienie
podobnie jest z kaszlem - to nie wina choroby tylko oddzialywania srodka na ludzki organizm
zdarzaja sie przypadki np 12 dniowej goraczki a w 3 dniu znika bez sladu
trudno okreslic jak kto zargauje na srodek - szeczgolnie na srodek ugl
a czy kolega odkarzal ampulki/fiolki przed pobraniem soczku do strzykawki ? sterylnosc byla zachowana ? odzielne iglu do pobrania i do zastrzyku ?
to ze zamkniete to jeszcze o niczym nie swiadczy
bez problemu mozna zdjac wieko wysypac zawartosc wsypac co sinnego i spowrotem wcisnac
iniekcja zostala przeprowadzona poprawnie i co do tego watpliwosci nie ma!!! a koks jest z pewnego zrodla !!!
niech obserwuje dalej
nic wiecej nie da sie zrobic
cos przeciwzapalnego niech lyka i obserwuje dalej