PDA

Zobacz pełną wersję : 6 miesiecy cwiczen> FOTKI DO OCENY:)

mrozikhg
20-05-08, 17:30
zdjecie: 1.klata po treningu na klate napieta
2.klata po treningu na klate nie napieta
3.plecy (troche hujowo zdjecie wyszlo)
4.plecy ( to juz calkiem hujowo ;p)

hans87
20-05-08, 17:41
ogolnie na plus ale raczej twoj staz jest duzo większy... chyba ze koksujesz :) pozdro

mrozikhg
20-05-08, 17:55
nie nie koksuje.bralem tylko kretyne z dekstroza,kretyne w kapsulkach i aminokwasy.tylko tyle powaznie

oSiŁeK_sNd
20-05-08, 18:02
chłopaku rób rozpiętki bo wyglądasz jakbyś miał jeden wielki cyc :/ na zdjęciu z plecami to wyglądasz jakbyś był krzywy niczym Dzwonnik z Nottre Dam, mam nadzieje ze to jakos tak dziwnie sie napiąłeś bo w przeciwnym wypadku to jakaś wada postawy albo masz tylko jedno ramie dotyrane hehe...jak na 6 miechów nienajgorzej i złap troche słoneczka bo ledwo Cie widać na tle ściany :] ale to juz tak poza konkrsem że tak powiem ;) pozdro i wytrwałości

mrozikhg
20-05-08, 18:05
no wlasnie to zdjecie z plecami hujowo wyszlo i moze tak wygladac:/

lukemaster
20-05-08, 18:25
a jak tam z obwodami u ciebie i siłą?i od jakich wymiarów i rekordó zaczynałęs

MhL
20-05-08, 18:33
pol roku? niech bedzie. Ogolnie niezle. Brawo, jak 6 msc.

mrozikhg
20-05-08, 18:38
z obwodami to niewiem na poczatku.wiem ze jak zaczalem to bralem jakies 58kg na klate. teraz biore 83kg. obwody to znma tylko bicepsa: 33cm. Moja waga 65kg,wzrost 171cm

VegetaSSJ3
20-05-08, 20:53
Ostatnia fota fajnie wyszła z pośród tamtych jak na pół roku to i tak fajnie wyglądasz wszystko przed tobą start masz już dobry na moje oko jest dobrze tak jak wspomniałem ostatnia fota fajnie wyszła pozdro

Kisielzmc
20-05-08, 20:59
Jak na Pol roku fajnie, ta 3 fota ci nie wyszla ale Ogolnie jest Spoko

mrozikhg
20-05-08, 21:05
poprawka co do rozmiaru bicepsa: 34cm;p

Punisher
20-05-08, 23:14
Na początku myślałem, że jest elegancko, ale plecy popsuły mi ten efekt. Rzeźba jest, masy nie ma. Nie ćwicz tylko tego co widzisz przed lustrem. Predyspozycje masz, więc ćwicz dalej.

mrozikhg
21-05-08, 07:15
wlasnie jeszcze nie jadlem zadnego gainera:/ a na plecy nie cwicze wlasnie od poczatku,dopiero jakies 2miechy bo sadzilem ze nie potrzbe ich wiczyc.. jaki gainer polecacie?????? i co do niego?????

lachu
21-05-08, 21:16
ludzie błagam po co dajecie fot na których nic nie ma...
sory ale po co to zrobiłeś?

mrozikhg
21-05-08, 21:26
jak ci cos nie pasuje to po sie wogole wypowiadasz w temacie... chcialem uslyszec co sadza o mojej pol rocznej pracy ludzie ktorzy sie tym jakos zawodowo zajmuja juz dluzszy czas.zawsze ktos cos podpowie,jak nie chcesz pomoc to sie nie udzielaj.nikt cie nie prosi...

Punisher
22-05-08, 11:25
Myslalem ze ten dział nazywa się Gallery Foto...

mrozikhg
22-05-08, 11:39
no ale w sumie dotyczy mnie..i jak juz zaczelismy otym gadac to kontynuujemy

grzesiek7124
22-05-08, 11:42
mrozikhg (http://e-kulturystyka.info/member.php?u=8073) załóż temat w dziale dieta lub odżywki i suplementy.

Grzesiek.

slim shady
22-05-08, 13:23
mięsnie są widoczne ale z masą tragicznie, źle pozujesz do fot przez to tez nie są widoczne az tak te efekty :)

dexter
22-05-08, 14:05
Jak na pół roku to jest dobrze - klata spora, brzuch bardzo fajny musiałeś sie nad nim troche napracować. Pracuj nad masą, plecami i ramionami. Ja wyglądam dość podobnie i wiem, że o mase cięzko
pozdro

mrozikhg
22-05-08, 14:47
powiem ci szczerze ze nad brzuchem wogole nie pracowalem.od podstawowki gralem w reczna i biegalem na wszystkich zawodach wiec brzuszek mam ladny.choc i tak teraz mi troche urosl ale bez fatu:twisted:

mrozikhg
26-05-08, 22:26
mam jeszcze pytanie co do mojego brzucha.. jak bede robil a6w to bedzie duzo ladnej wygladal niz teraz???

oSiŁeK_sNd
26-05-08, 23:00
no to ostatnie pytanie to dosyc idiotyczne hehe :] sorry ale naprawde dziwne...efekty będą napewno jeśli zrobisz poprawnie i cały ten trening ale czy będzie dużo lepiej to tego nie wie nikt, sam to będziesz musiał oceninc po zakonczeniu danego treningu, sam po sobie zobaczyc zmiany, jak sobie to wyobrazasz zeby ktos Ci napisał czy duzo lepiej bedziesz wygladal :/ na każdego trening działa inaczej więc jeśli miałeś na myśli że ktoś powie "tak będziesz wyglądał dużo lepiej bo ja zrobiłem i wyglądam super" no to nie licz na to, bo to też byłby totalny idiotyzm, bo każdy po tym treningu u siebie zauwazył różne i inne efekty, z tego co już tutaj na forum można było nie raz wyczytać w wielu wypowiedziach na ten temat, więc jak chcesz sie za ten trening zabrać to życze wytrwałości bo żadko komu udaje się go zakończyć w pełni, no i oczywiscie dobrych efektow.pozdro

ziegenhal
29-05-08, 22:14
mam jeszcze pytanie co do mojego brzucha.. jak bede robil a6w to bedzie duzo ladnej wygladal niz teraz???
nie sądze , a6w ci spali tluszcz i polepszy rzezbe, to jakbys cwiczyl 4 kg hantekiem po 300 razy .. cwicz z obciazeniem , np podciaganie nog do brzucha na zwisie , podnoszenie nog na lezaco itp duzy ciezar duze miesnie :] maly ciezar male miesnie :p

marcinmks1
30-05-08, 08:59
A ja wiedzialem, ze niekoniecznie cwiczysz brzuch. Przy takich wymiarach nie musi byc wcale wycwiczony zeby byla kostka. Jakie treningi robisz? Bo mi sie wydaje ze ostro zezniczysz;), masuj bo chudo. Jak na 6 miesiecy to ladnie, od niezlego ciezaru zaczoles wedlug mnie.

mrozikhg
30-05-08, 14:40
ja cwicze tylko i wylacznie na mase :smile: rzebilem jakies dwa lata temu jak jeszcze nic nie bylo;p nie interesowalem sie silownia a kolega w piwnicy mial sztange i laweczke to prawie codziennie przez jakies 8miesiecy chodzilismy i robilismy "kto wiecej" ;p ale teraz juz sie zainteresowalem i wiem na czym to polega;)