Zobacz pełną wersję : winstrol 10mg tab.
Witam. Mam pytanie jak dawkować wyżej wymieniony środek?
Mam 24lata
178cm wzrostu
87kg
Z góry dzięki
NIKOLIS 168
20-05-08, 16:33
30mg ED. Najlepiej jakbys podzielił to na dwie porcje.
u mnie wins solo sprawil ze dostalu mocno kolana,
dlatego nie polecam tego srodka solo z tego powodu wlasnie - wysuszanie sciegien i stawow
proponowalbym dodac chociaz propa - u mnie sie sprawdzilo rewelacyjnie,
Prezydent_1c
21-05-08, 10:58
A jaka to różnica czy bierzesz samo wino czy jeszcze do tego propa dorzucasz ? Działania nieporządanego inny steryd nie zredukuje. Napiszcie mi jeśli jest inaczej, i dlaczego tak jest bo moge się mylić. Na "chłopski rozum" jest to nie mozliwe raczej. A co do nieporządanych efektów to chyba im więcej środków tym są one większe ?
logiczne ze im wiecej srodkow tym wiecej skutkow ubocznych,
jak pisalem - bralem wins solo i wystapily problemy z kolanami,
bralem z propem problemow nie bylo - dlaczego? byc moze prop zadzialal jako srodek nawadniajacy - w jakims stopniu retencja - przz co stawy nie wysuszyly sie do takiego stanu zeby odczuwac bol przy treningu i w ciagu dnia
Prezydent_1c
21-05-08, 12:33
Ale to o czym teraz napisałes to tylko "chwilowa" ulga bo retencja wody działa jak lek przeciwbólowy na stawy i często po środkach które tak działają po skońćzonym cyklu wszystko zaczyna boleć i stawy które przeciążaliśmy (często o tym nie wiedząc) dają o sobie znać. Nie lepiej wino + wiaderko glukozaminy zamiast kolejnego koxu ?
po cyklu nie mialem problemow z bolem,
na propie z winem przy zachowaniu diety retencja jest tak minimalna ze po tym jak srodki przestana dzialac nie odczulem praktycznie nic,
a mimo to retencja byla na tyle wystarczajaca zeby wlasnie na cyklu wspomoc czy bardziej zabezpieczyc staw przed negatywnym dzialaniem winka na nie,
poza tym mit o glukozaminie zostal dawno temu obalony wiec ja osobiscie ni epolecam ani nie stosuje jej wogole,
same wino = wyciaganie wody ze stawow, dzialanie jak proviron = mniej estrogenu = bola stawy
prop, enan, jakas aromatyzacja jest -> wiecej estrogenu -> naoliwianie stawow...
nandrolon do stanabolonu - gites majonez ;-)
same wino = wyciaganie wody ze stawow, dzialanie jak proviron = mniej estrogenu = bola stawy
wins nie przeksztalca sie w estrogen dlatego nie magazynuje sie woda w organizmie, z drugiej jednak strony powoduje usuwanie wody ze stawow & pierwsze co sie odczuwa na winku jest zejscie wody podskornej + "wyciaganie" wody ze stawow,
dlatego wazne jst zeby dodac drugi srodek np samego propa lub tescia zeby to magazynowanie zachowac - "nawilzacz" potoczni eujmujac dla stawow,
nandro nie jest raczej dobrym rozwiazaniem bo moze dopasc dd - chyba, ze rozmawiamy o npp w dawce 50mg/e3d badz np 200mg decanoatu co 10 dni,
do wina osłonki na stawy i tak samo nie bedzie kłopotów z stawami ,a solo male przyrosty masy ale siła bedzie dobra
jak dobry stanazolol, to DD nie dopadnie...pozatym jest hcg, jest proviron...
dawki lecznicze to 25-50mg tygodniowo...
wins nie przeksztalca sie w estrogen dlatego nie magazynuje sie woda w organizmie, z drugiej jednak strony powoduje usuwanie wody ze stawow & pierwsze co sie odczuwa na winku jest zejscie wody podskornej + "wyciaganie" wody ze stawow,
dlatego wazne jst zeby dodac drugi srodek np samego propa lub tescia zeby to magazynowanie zachowac - "nawilzacz" potoczni eujmujac dla stawow,
nandro nie jest raczej dobrym rozwiazaniem bo moze dopasc dd - chyba, ze rozmawiamy o npp w dawce 50mg/e3d badz np 200mg decanoatu co 10 dni,
wins nie przciwdziala dd przy stosowaniu deki
jakosc wins nie ma tutaj nic do rzeczy
poczytaj co powoduje DD i jakie sa roznice pomiedzy stano oral vs inj, no i jeszcze jakie dzialanie ma stanazolol.
p.s. podpowiem, ze chodzi o shbg i progesteron
nie musze nic czytac
bralem to wiem jak dziala wino z deka
u mnie slabo sie objawilo dd dodalem propa 100mg/e2d i bylo ok
znajomi mieli podobne odczucia
niewielu nie lapie dd bez testo
pamietaj ze teoria teoria a praktyka pokazuje co innego
jesli nie brales sprobuj deke / deke z winem i deke z testo
przekonasz sie jaka jest roznica pomiedzy tym co mozna poczytac sobie na www a praktyka na sobie