PDA

Zobacz pełną wersję : Pryszcze na nogach.

stefan1607
19-05-08, 20:52
Mam problem, otóż już od dłuższego czasu wyskakują mi pryszcze na nogach. Kupowałem mydło siarkowe i jeszcze inne pierdoły antybakteryjne ale one nic nie dają. Lato czy zima, cały czas pryszcze są. Zauważyłem tylko jeden okres w których ich nie było, a mianowicie podczas pobytu w szpitalu. Miałem złamaną szczęke i nic nie jadłem, dostawałem tylko kroplówki. Wtedy pryszczy nie było. Czy to może być jakieś uczulenie na jakieś jedzenie? Może ktoś sie na tym zna i coś mi doradzi?

Prezydent_1c
19-05-08, 22:02
Ciężka sprawa. Ale napewno dermatolog ci pomoże ;)

Marcinek
20-05-08, 07:08
Może to potówki są?
Może coś jesz co CI szkodzi, tzn powoduje wyskakiwanie tego cholerstwa. Jednych wysypuje od nadmiaru węgli.
Jw. jeżeli nie możesz sobie z tym poradzić, a bardzo Ci to przeszkadza idź do dermatologa.

Lajtman
20-05-08, 07:55
Ciesz sie że na nogach a nie na twarzy. Ja tez mam na nogach ale mi przechodzi jak sie poopalam ;). A według mnie ty musisz czegoś za dużo jeść. Bo uczulenie to byś raczej miał pryszcze w innych miejscach też. Idź do lekarza a sie dowiesz wszystkiego

deskjet
20-05-08, 09:26
To moze być grzybica. Udaj sie jak najprędzej do dermatologa, bo im później tym dłużej i trudniej wyleczyć to dziadostwo.

stefan1607
20-05-08, 14:47
No bez przesady, moim zdaniem to nie jest grzybica. To coś podobnego do potówek. A macie jakiś sposób na potówki? Nie wykluczam, że to od jakiegoś jedzenia, chyba pujde do lekarza :/

VegetaSSJ3
20-05-08, 20:59
Witaj popierwsze to nie jest grzybica bo podczas grzybicy nie ma objawow pryszczy potowka to raczej tez nie jest musisz miec to od jakiegos produktu musisz wyczaic moze to byc od nabialu porubuj z jedzeniem ale i tak sie lepiej udaj do dermatologa niech to zobaczy
pozdro

Fubu111
20-09-08, 21:01
Miałem to samo, nie mart się nosisz pewnie obcisłe bokserki mam racje? no właśnie pomoże tu zmiana bielizny na bardziej przewiewna(lużne bokserki) :D

Wiki
20-09-08, 21:46
moze sprobuj witaminy pp?

Blackphoenix
20-09-08, 22:14
potówki albo uczulenie

Street Fighter
21-09-08, 00:51
ja mam na barkach i plecach sporo :P ale zeby nanogach to jeszcze nie slyszalem