Dyfel997
16-05-08, 15:26
Witam biore już 2 cykl chciałem dość sporo teraz przytyć
1 cykl jaki brałem to bł testosteron enthant pod koniec vinstrol
efekty: 11kg masy.. miałem do tego diete + odżywki no i oczywście osłonki:
wątrobe,serce, tran, glucosamne+MSM, odblok.
spadło mi tylko 4kg przez ok puł roku po tyle czasu już jestem po nm.
Myślałem teraz nad Deką duraboln 2ml co 5 dzień+ testosteron enthant 2ml tak samo jak deka.
+ pod koniec cyklu z 4 tyg vinstrola na ubice + clenbusterol osłonk te same co ostatnio + HCL .
i teraz myślałem jeszcze do tego cyklu Omandrem dodać na podpompowanie i lepsze efekty..
i teraz wy co o tym myślicie cyklu może coś by jeszcze dodoać ale dodam nie mete
bo po mece niedość że cały w syfach bede to jeszcze mi nic ani siły an masy niedaje wiec niema sensu brałem już metki 200 tab. w dawkach 6 tab na dzień.
i nic a miałem diete oraz odżywki i dupa myślałem że meta zła ale wzołem z różnych źrudeł potem i to samo czyli niechce! i niewciskajcie mi was prosze jej.
i podajcie swoje propozycje.
1 cykl jaki brałem to bł testosteron enthant pod koniec vinstrol
efekty: 11kg masy.. miałem do tego diete + odżywki no i oczywście osłonki:
wątrobe,serce, tran, glucosamne+MSM, odblok.
spadło mi tylko 4kg przez ok puł roku po tyle czasu już jestem po nm.
Myślałem teraz nad Deką duraboln 2ml co 5 dzień+ testosteron enthant 2ml tak samo jak deka.
+ pod koniec cyklu z 4 tyg vinstrola na ubice + clenbusterol osłonk te same co ostatnio + HCL .
i teraz myślałem jeszcze do tego cyklu Omandrem dodać na podpompowanie i lepsze efekty..
i teraz wy co o tym myślicie cyklu może coś by jeszcze dodoać ale dodam nie mete
bo po mece niedość że cały w syfach bede to jeszcze mi nic ani siły an masy niedaje wiec niema sensu brałem już metki 200 tab. w dawkach 6 tab na dzień.
i nic a miałem diete oraz odżywki i dupa myślałem że meta zła ale wzołem z różnych źrudeł potem i to samo czyli niechce! i niewciskajcie mi was prosze jej.
i podajcie swoje propozycje.