PDA

Zobacz pełną wersję : Gdzie w Gdańsku kupić Ostrowię

Tatanka
15-05-08, 10:00
Gdzie w Gdańsku można kupić w detalu WPC-80 z Ostrowii? W internecie jest tanio, ale oczekiwanie 2 tygodnie na przesyłkę priorytetową to przegięcie. :(

Rynju
15-05-08, 10:14
po 1 w necie nie jest tansza wcale ostrowia. U mnie 72zl za 1,8kg. Po 2 nie rzeba czekac 2 tyg normalnie po jakis 3 dniach przychodzi

Tatanka
15-05-08, 10:35
po 1 w necie nie jest tansza wcale ostrowia. U mnie 72zl za 1,8kg.
To mnie cieszy. Mam nadzieję, że w Gdańsku jest podobnie i dlatego zapytałem.

Po 2 nie rzeba czekac 2 tyg normalnie po jakis 3 dniach przychodzi
Mylisz się. Sporo koresponduję via Poczta Polska i kupuję w sieci (3-5 przesyłek tygodniowo nie licząc rachunków ;). Opóźnienie, o którym piszę nie jest plotką, a _moim_ doświadczeniem.

HerQleSZMC
15-05-08, 11:33
no to widze ze masz stary wyjątkowego pecha. jak ja kupiłem sobie OSTROWIE niedawno to mi przyszła po 2 dniach. brałem przesyłke za pobraniem bo nie mam czasu biegać na poczte i wypełniac tych durnych druczków w których zawsze musze zrobić jakiś błąd:P

Tatanka
15-05-08, 11:59
no to widze ze masz stary wyjątkowego pecha. jak ja kupiłem sobie OSTROWIE niedawno to mi przyszła po 2 dniach.
Mój pech polega na tym, że Gdańsk korzysta z nowej i podobno nowoczesnej sortowni w Pruszczu Gdańskim, z którą ciągle PP ma problemy.

HerQleSZMC
15-05-08, 12:22
No to przykro mi. Ja szczerze mówiąc to nie wiem jak to działa ta poczta i te paczki. Ale jak bierzesz przesyłke kurierem to on też musi ją wrzucić do tej sortowni? To nie jest tak że ładuje w samochód i jedzie po kolei do ludzi? ;/ / jedyne rozwiązanie twojego problemu to chyba tylko pochodzi po sklepach i poszukać Ostrowi, ja u siebie tj. w Zamosciu to Ostrowi nigdzie nie widziałem:(

47
15-05-08, 13:18
ostrowia powinna byc w jakims sklepie sportowym nawet w hipermarketach w malych sklepikach niekiedy są :p

PuaPAj
17-05-08, 15:22
To jest fakt ja tez mialem zajebite problemy z poczta polska paczke priorytetowa gosc dostal 9 dni po tym jak ja wyslalem. Radze Ci poszukac takiej oferty na allegro w ktorej moze ktos Ci przeslac przez prywatna firme kurierska one mnie na razie nie zawiodly;)