PDA

Zobacz pełną wersję : Rozmowy o kulturystyce i dopingu na necie

Rynju
14-05-08, 09:55
http://64.233.183.104/search?q=cache:5woXHZ4DrhMJ:netwars.pl/forumview.php%3Ft%3D31219+w+bicu+mia%C5%82em+26+a+ po+4+miesi%C4%99cznej&hl=pl&ct=clnk&cd=6&gl=pl

Cytuje:"znam kolesi co sa po kuracjach 2000 mety i jakos nic im nie jest"
"Chcesz żreć żryj ruską pierwszy tydzien 1(dropsa) drugi tydzien 2(dropsy) 3 tydzien 3(dropsy) 4 tydzien 3(dropsy) 5 tydzien (2) dropsy 6 tydzien 1(drops) i tak powinienłes wpakowac całe 100 mety polecam najwiecej 200 . Uwaga na ryj bo duzo c 16 wyskakuje implantow . Do tego jakis mega mas proponuje HMB albo kreatyne "

Rynju
14-05-08, 10:05
"na poczatek jest wlasnie dobra kreatyna+hmb. Ja po 2 tygodniach treningu zaczolem to jesc i tak mi sie wszystko rozrozlo ze skura zaczela sie tak mocno naciagac ze mam okrutne rozstepy az do dzis "
http://64.233.183.104/search?q=cache:J_nWLJo8JswJ:www.forumowisko.pl/lofiversion/index.php/t25622.html+chce+wziasc+mete&hl=pl&ct=clnk&cd=8&gl=pl

"Mam prośbę pisz ludzkim językiem http://www.forumowisko.pl/style_emoticons/default/biggrin.gif co to są supły? Domyślam się, że odżywki"
"Wy macie wszyscy nasrane... Metanabol to jest prawie jak odżywka a wy się tak nad tym zastanawiacie jakbyście mieli w:cenzura:ać ome albo deke... Kur... I nie ma wcale takich skutków ubocznych po stu tabletkach... Narka..."

http://www.fotka.pl/profil/Johnnydybator/O_mnie.html
Bardzo ciekawy opis swojej osoby ;)

Rynju
14-05-08, 10:22
http://64.233.183.104/search?q=cache:BRHoqwGpT4YJ:www.innastrona.pl/lifestyle_testosteron.phtml%3Fwszystkie%3D1+chce+w ziasc+mete&hl=pl&ct=clnk&cd=45&gl=pl

Pytania pod tym artukulem o testosteron hehe boskie;)
"czy to mozliwe,ze mojemu facetowi starsznie zmniejszyl sie czlonek po jakis swinstwach(sterydach) na przyrost tkanki miesniowej?? jesli tak czy jest sposob aby jego penis powrocil do dawnych rozmiarow??"

ludzie pisza ze jedza wlasna sperme gdyz wraz z nia traca testosteron i nie chca go potem bezpowrotnie oddac, tylko przywrocic do organizmu

MhL
14-05-08, 15:08
Pomodle sie dzis za Nich.

terrorsiejem
14-05-08, 15:50
modlitwa nic nie da... juz za puźno.

HuGsoN
14-05-08, 19:39
""czy to mozliwe,ze mojemu facetowi starsznie zmniejszyl sie czlonek po jakis swinstwach(sterydach) na przyrost tkanki miesniowej?? jesli tak czy jest sposob aby jego penis powrocil do dawnych rozmiarow??"

ludzie pisza ze jedza wlasna sperme gdyz wraz z nia traca testosteron i nie chca go potem bezpowrotnie oddac, tylko przywrocic do organizmu "

Spadłem z krzesła :)

Rynju
14-05-08, 23:04
pytania i komenty o dzialniu testosteronu:
"Mam 15 lat, niemęski głos, małego członka (10 cm we wzwodzie), kobiece kształty (szerokie biodra) oraz lekką nadwagę. Jeśli chodzi o psychikę - czasami cieprię na bezsenność, jestem nieśmiały, brak u mnie pewności siebie. Co robić? "

"moja dziewczyna jest ciagle nie zaspokojona a ja robie co moge i nic nie pomaga"

"Witam, mam 25 lat i zero zarostu na twarzy jadłem undestor przez 2 lata i nic teraz nebido za 600 zł nie refundowane i co ? wyrosło mi pare włosów na klacie a na mordzie nic"

"jak chcecie przypakowac na silowni i macie po 15-19 lat to mowie wam niema nic lepszego jak walenie konia i jedzenie wlasnej spermy- przyrosty w polaczeniu z treningiem 5 kg miecha na miesiac!!! rewelka, sam jade tak od 2 lat i jestem wielki."

"Wszyscy jesteście zjebani Wasze pytania są głupsze niż ustawa przewiduje jeść własną sperme ?? Smacznego debile o boshe co za beduiny Nie macie zarostu , kurFa kupcie sobie pluszaka i przyklejcie sobie cioty jego futerko

http://www.innastrona.pl/images/site/smallicon_mail_off.gif http://www.innastrona.pl/images/site/smallicon_www_off.gif popek (24.01.07 20:29)
jak jesteś taki mądry to powiedz czy w spermie jest tesston i czy przy wystrysku facet może stracić go doraźną ilość?
" (czyli ludzie w to wierza!!!)

"moj wytrysk jest jak woda, kiedys byl gesty, co robic ??"

"Slyszłem, że jeżeli się spozywa własna sperme ( w niej jest testosteron) to daje to jakies podobne efekty jak zastrzyk z tym hormonem"

to jest super:
"Jeśli chcecie kupić testosteron to wejdźci na allegro.pl.
Prepearat Biostenol kosztuje już 13 zł (36 kapsułek po 625 mg). Ale ostrzegam i stanowczo nie polecam dla tych, którzy chcą nabrać mięśni, a także dla jakiś gówniarzy!!! Zniszczycie tylko siebie!!!"

HEHE padlem:
"Wiem, że masturbacja pobudza wydzielanie testosteronu i mam pytanie czy wiąże się to również z małym wzrostem. Czy gdybym przestał się masturbować miałbym szansę jeszcze trochę urosnąć?"

"to chyba racjia tak mi sie wydaje ja tak samo mam 18 lat i mam 170cm wzrostu a masturbuje sie od paru lat pare razy dziennie nawet kilkanascie razy i wydaje mi sie ze to przez to jestem taki maly. I chyba jestem uzalezniony od masturbacji!"

"Moje problemy to bóle głowy. Wszystko przez to że w młodości bardzo często się masturbowałem. Teraz kiedy odczuwam przyjemność głowa zaczyna mnie strasznie boleć."

"Mam pytanie czy to prawda ze jesli ktos spozywa własna sperme ( w niej jest testosteron) to daje to jakies podobne efekty jak zastrzyk z tym hormonem.Słyszlem od kolegi ,ze niektorzy ludzie uprawiajacy kulturystyke tak robia."

terrorsiejem
15-05-08, 08:23
takich jak oni powinno sie zamykac w klatkach...

SEBAN
15-05-08, 18:17
"moja dziewczyna jest ciagle nie zaspokojona a ja robie co moge i nic nie pomaga"

"jak chcecie przypakowac na silowni i macie po 15-19 lat to mowie wam niema nic lepszego jak walenie konia i jedzenie wlasnej spermy- przyrosty w polaczeniu z treningiem 5 kg miecha na miesiac!!! rewelka, sam jade tak od 2 lat i jestem wielki."

"moj wytrysk jest jak woda, kiedys byl gesty, co robic ??"

"Slyszłem, że jeżeli się spozywa własna sperme ( w niej jest testosteron) to daje to jakies podobne efekty jak zastrzyk z tym hormonem"

to jest super:
"Jeśli chcecie kupić testosteron to wejdźci na allegro.pl.
Prepearat Biostenol kosztuje już 13 zł (36 kapsułek po 625 mg). Ale ostrzegam i stanowczo nie polecam dla tych, którzy chcą nabrać mięśni, a także dla jakiś gówniarzy!!! Zniszczycie tylko siebie!!!"

HEHE padlem:
"Wiem, że masturbacja pobudza wydzielanie testosteronu i mam pytanie czy wiąże się to również z małym wzrostem. Czy gdybym przestał się masturbować miałbym szansę jeszcze trochę urosnąć?"

"to chyba racjia tak mi sie wydaje ja tak samo mam 18 lat i mam 170cm wzrostu a masturbuje sie od paru lat pare razy dziennie nawet kilkanascie razy i wydaje mi sie ze to przez to jestem taki maly. I chyba jestem uzalezniony od masturbacji!"

"Mam pytanie czy to prawda ze jesli ktos spozywa własna sperme ( w niej jest testosteron) to daje to jakies podobne efekty jak zastrzyk z tym hormonem.Słyszlem od kolegi ,ze niektorzy ludzie uprawiajacy kulturystyke tak robia."

Ale dobre,buahahahahahahahahaaa!!!!!! Sog dla ciebie!!!!

rafalkomando
16-05-08, 12:38
hehe ale ci ludzie są dziwni.,.,

mały huba
16-05-08, 13:06
Temat z jedzeniem własnej spermy powinno przedstawić się voldemortowi i zapytać się czy naprawdę działa :D:D