Zobacz pełną wersję : Odżywki animala
Chciałem zapytać o odżywki firmy animal czy ktokolwiek z was je brał ?
Jestem ciekaw czy są tylko "okrzyczane" czy na prawdę skuteczne ?
Jeśli ktoś brał i wie coś na ten temat proszę o odpowiedź.
Może mógłby ktoś zaproponować konkretną odżywkę animala siła + masa ??
chodzi ci o serie stackow M 2 i 1 biore M-stacka ale jeszcze z NO-explode i mono fajnie sila poszła masa troszke tez.
Chodzi mi o animal universal pump wklejam linka http://allegro.pl/item362465901__universal_animal_pump_prosto_z_usa_ .html
ponieważ, tego staka nie można podobno przyjmować osobą do 18 roku życia, bo hamują i przyśpieszają różne procesy metaboliczne jeśli coś o tym wiesz to proszę wyjaśnij :)
Zastanawiałem się także nad olimp massacre'a http://allegro.pl/item356631122_olimp_massacra_1375g_wysylka_1_grosz .html
Dobre rady nagrodzę sogiem :P
Massacra ma slaba opinie, jednak ja jestem w tej chwili na cyklu z Massacra i jako pompa sprawdza sie rewelacyjnie
Animal to niemal legendarna marka potweirdzona doświadczeniem wielu ludzi, faktycznie daje dużo dobrego ;) natomiast masakra, jest conajmniej nie "ekonomiczna" :P 12 dni za tyle kasy to nie wiem czy coś poczujesz, a tak poza tym ludzie, którzy to brali sami twierdzą że trzeba by im z 4 beczki, albo że w ogóle nie działa... moim zdaniem (na podstawie tych opinii) to czysta komercja... ulotki z Mariuszem na nie jednym zrobiły wrażenie ;)
juz o tym kiedys pisalem, ale Massacra sprawdza sie jedynie jako stack przedtreningowy
Skonczylem cykl na animalu m-stak (3 tygodnie) pociagnal bym z checio jeszcze dluzej przynajmiej z 5-6. Robota i brak czasu.
Powiem tak; sila jak najbardziej, a masa 7-8 kilogramow przez 3 tyg. Nie wiem czy to dobry wynik.
NIKOLIS 168
14-05-08, 15:15
I Ty sie jeszcze pytasz czy to dobry wynik? To wspaniały wynik w tak krótkim czasie az wydaje mi sie ze to graniczy z cudem. Znajomi po ponad 10tygodniach na SAA są bardzo zadowoleni z takich wyników. Z czym go brałes??
ło ja takich przyrostow nie mam co najwyżej idzie mi siła
wiecie mialem przerwe w robocie, i zero nauki. Tylko trenig.
Suple:
Animala m stack, Kreatyne Kre-Alkalyn 2500, Tauryna.
Bialko Biogenix`a 3 opakowania (750g) w 3 tygodnie. Dieta masowa. Posilek co 2-3 godzinki
Najbardziej mi w nozki poszlo, pokazaly sie rozstepy, ale male.
Oponka mała zaczela mi sie robic na brzuchu :(
76-78 kg przed cyklem
84-87 kg dzisiejsza waga. Zalezy od pory dnia, a wage mam zegarowa nie cyfrowa.
Wbrew uslyszanych przez zemnie opinii m-stak nie poprawia motywacji, nie dodaje checi do cwiczen. Osobiscie nie mialem powera :)