Zobacz pełną wersję : 30 capsow kreatyny za 5zl?
siema mam pytanie, kupilibyscie to na moim miejscu ?
http://www.kulturystyka.sklep.pl/product_info.php/manufacturers_id/15/products_id/1772/products_name/olimp-creatine-monohydrate-mc-30-kaps1250mg-w-blistrach.html
terrorsiejem
12-05-08, 21:22
odpowiednia cena dla mono olimpu. Jednak pytanie czy kupili byśmy to jest troche nie na miejscu :) bo jeszcze zalerzy po co nam ona. Jesli do suplementacji to bralem ją. Działa typowo jak kreatyna. Godna polecenia ze względu na jakość/cena.
hmm nie spodziewam sie po tym nie wiadomo jakich przyrostow =]
ale w sumie to nawet tanio wychodzi, bo zeby na miesiac miec to potrzeba 120 capsow, czyli 4 razy to kupie a to wyjdzie troche ponad 20zł wiec nawet tanio... kiedys nie byla przypadkiem drozsza :P ?
codziennie 8 tabsów-10gram to 240 na miesiąc
Jak chcesz to dawkować? Tylko 4 capsy dziennie? Kup przynajmniej 2 razy tyle na miech cyklu i bierz 10 g krety dziennie
EDIT
Jak kolega wyżej
kreatyne w osobnych blistrach robi sie z 2 powodow:
1. Latwo schodzi z polek kupowana przez mniej doswiadczonych, wydaje sie duzo tabletek jednak przeliczajac ilosc brania nie oplaca sie nijak:D
2. Drugi aspekt jest juz duzo slabszym arguimentem dla producentow a mianowicie zeby ktos nie musial kupowac calego duzego opakowania by np. przedluzyc cykl
hm dzieki panowie za zainteresowanie.
8 capsow dziennie az??
ja to chyba bralem 4 tabsy w nietreningowe i 8 w treningowe no ale jak mowicie:) w koncu w tym doswiadczenia nie mam ;p no to sie jeszcze troche zastanowie czy kupic, dzieki za pomoc wszystkim
Pamiętaj o taurynie do tego i wodzie.
Tak PS, znalazłem fajną recenzję (z tej strony)
"Moim zdaniem wspaniały produkt!! Polecam go kazdemy kto chce zbudować wspaniałe ciało tak ja k ja przed braniem tej kreatyny w bicu miałem 26 a po 4 miesięcznej kuracji miałem juz 49-a na pompie 54!! Dobra kreatyna polecam jeszcze raz!"
Łukasz Bednarek
Tak trochę mnie dziwi w 4 miechy to nawet na koksie byłoby ciężko...
Czyli robisz cykl 30dni ,(troche ponad 4tyg.) nie wiem czy nie za krótki. ale 8 kapsów dziennie bierz
DT rano na czczo 4 i po treningu 4 capsy
DN na czczo 4 i o podobnej porze jak w dzień treningowy 4
"Moim zdaniem wspaniały produkt!! Polecam go kazdemy kto chce zbudować wspaniałe ciało tak ja k ja przed braniem tej kreatyny w bicu miałem 26 a po 4 miesięcznej kuracji miałem juz 49-a na pompie 54!! Dobra kreatyna polecam jeszcze raz!"
Łukasz Bednarek
Zal mi czytac takie reklamy !
NIKOLIS 168
13-05-08, 16:43
Po pierwsze to kreatyna nic nie daje po stosowaniu powyzej 8tygodni potrzebna przerwa w stosowaniu!
Po drugie: To niemozliwe zeby mu łapa po kretce dwa razy skoczyła nawet na koksie. Kurwa ale Ci ludzie są jebnieci!!!!!!!!!!!;]
No właśnie Ryniu problem w tym że to recenzja, z tej samej strony... hym, nie wiem co nim kierowało kiedy to pisał ;]
no nie uwierzylem raczej temu gosciowi :D czyli brac ten miesiac czy wiecej?
Łukasz Bednarek
hahahahahahahahahahahahahahahahahah
80 cm...
prowokacja jak nic...
50cm w bicepsie to jest robota na dlugie lata lata, nawet z koksami.
I to tez malo kto tyle ma... Oj malo kto...
23 cm w bicu w 4 miechy na kreatynie?? hahahahahahahah brawoo xDDD
wypowiedz jest absurdalna bez wzgledu na specyfik...
tego sie nawet syntholem zrobic nie da
gosciu sobie biceps mierzyl a potem sie pomylil i udo zaczal mierzyc
HerQleSZMC
14-05-08, 12:02
ooo loool xD to jakiś mega koks:D niech on już więcej nie je tej kreatyny bo jak znowu zje to mu łapska rozerwie hahahahahaha xD
no ok kupie te 240 capsow zeby na miech starczylo, a cos do tego kupic?
tauryne, glutamine? byle by nie cos drogiego !!
gluta będzie lepsza, tylko że troche droższa od tauryny. Ja podczas cyklu biore tauryne jako transporter krety, a po cyklu wezmę glute na zniwelowanie spadków. No i jak z dietą u Ciebie kiepsko to polecam gainer, np. mass xxl.
Pozdro.
no chetnie bym se zapuscil gainer bo diety kompletnie nie mam :( a spadkow raczej sie nie boje, bo niby jakie moga byc spadki po tak malym przyroscie(o ile w ogole cos urosnie)
mono głównie pompuje wodą, a efekt zależy od Twojej diety (ewentualnie uzupełnianej gainerem). Także jak masz kase to weź glute jako transporter krety. Pozdro.
...... jak masz kase to weź glute jako transporter krety.......
Jakieś nowe teorie????????????
sory, pomyliłem się... ;)
jako transporter może wziąść tauryne.
Glutamina też wpływa na transport kreatyny jak i tauryna.
Lecz co do stopnia w jakim wpływa, możnaby się rozczarować.
Punisher, czyli miałem trochę racje. Może powiesz w jakim stopniu wpływa i co jest lepsze: gluta czy tauryna? ;)
Niestety trudno mi jest określić to, ponieważ nie widziałem żadnych badań na ten temat, tylko czysto teoretycznie można tak twierdzić:(
punisher, ale co bardziej polecasz :P ?
i ile kupic tej tauryny/glutaminy
bo narazie to kupuje 240capsow kreatyny
bo jutro sie przejade do olimpu;p
Tauryne bierzesz jedna kapsułka tauryny do dawki krety. Ja mam tauryne z treca i mogę ją polecić. Kup narazie 60caps, później sobie dokupisz jak coś. ;)
Nie co bardziej polecam, nie można porównywać glutaminy do tauryny.
Liczy się działanie ogólne, a nie pojedyncze. Poczytaj w podklejonych jeżeli nie wiesz jakie ma działanie tauryna/glutamina.
Tylko nie bierz wszystkiego tak dosłownie do serca co tam jest napisane tzn ze tauryna nie jest anabolikiem, tylko moze wykazywac dzialanie anaboliczne tak samo glutamina.
no ok ale dlaczego mowicie ze 8 tabsow dziennie, jak na wszystkich stronach producentow kreatyn pisze zeby brac 4 tabsy dziennie... ?
pablo91prg
18-05-08, 19:50
chyba 4 tabsy na porcje
no ok ale dlaczego mowicie ze 8 tabsow dziennie, jak na wszystkich stronach producentow kreatyn pisze zeby brac 4 tabsy dziennie... ?
To co pisze producent to jedno, a najlepsze dawkowanie to drugie.
Producent pisze to, na co dostał zezwolenie jakieś tam bezpieczeństwa itp, zauważ, że osoba ważąca 60kg i 100kg będzie musiała inaczej dawkować.
Wiele mozna pisac o tym.
no w sumie racja dzieki chlopaki za pomoc :)