PDA

Zobacz pełną wersję : mass drol

franek77
12-05-08, 18:12
siema mam 17 lat waze 80 kg i mam 198wzrostu. cwicze i cwicze i nic na mnie nie dziala. kupilem sobie wlasnie massdrol aby zwiekszyc mase ale nie mam pojecia jak czesto brac przez jaki czas co na odblokowanie i czy moze cos jeszcze kupic. bardzo prosze nie probowac mie namawiac ze nie powinienem bo juz zdecydowalem i kupilem:) bardzo prosze o pomoc z gory dziekuje!!:)

franek77
12-05-08, 18:15
inaczej superdrol

Piotrekksc
12-05-08, 19:30
Po 1 masz za malo lat zeby brac PH, po drugie Mass Drol nie jest dobry na pierwszy cykl jest za mocny. Lepije bedzie jak wybierzesz cos innego a mass drola zostaw na pozniej. jesli juz chcesz brac ph to zacznij od Phera-MASS. Ale jesli juz jestes zdecydowany na mass drol to bierz 20-30mg dziennie . Nie zapomnij od odblokowaniu czyli clomid i jakis boster tescia. Pozdrawiam i jeszce raz to przemysl.

NIKOLIS 168
12-05-08, 20:46
MassDrol na 100% odpada, Super Drol to samo! Radze na poczatku nie szarzowac z tymi srodkami i zacząc od PheraMassa lub Epithine-E. I stopniowo kupowac coraz mocniejsze srodki.
Jezeli bedziesz brał MassDrola lub SD to kup duzo osłonek, witamin odblok (12Clom).

lg team
13-05-08, 06:48
PH to strata kasy i zdrowia,

barziej juz inwestowac w saa - ale na to jestes za mlody,

franek77
13-05-08, 09:59
dziekuje za odpowiedzi ale na odblokowanie co brac?? clomid czy clomed?? bo ten drugi idzie zalatwic nawet na allegro a clomid trzeba z apteki i tu jest problem.... czyli jak brac mass drola?? myslalem zeby przez pierwszy tydzien po jednej tabletce a pozniej do konca opakowania po 2 co myslicie?? do tego w ciagu cylku witaminy esseliv czosnek w tabletkach prosze o pomoc!!

Piotrekksc
13-05-08, 12:15
clomid czy clomed obojetne.mass drol mozesz brac po 2 tabletki caly czas albo zrobic piramide 2-2-3-3-2-2

Cielu7
13-05-08, 13:24
i tu widac wasza wiedze clomid a clomed to co innego clomed to buzer tescia pct moze byc tylko dodatkiem do odbloku aptecznego czyli clomidu clomedem po massdrolu sie nie odblokujesz. Zastanow sie co robisz jest steryd w ladnym opakowaniu zreszta nawet nie masz pewnosci co jest w tym pudeleczku jest on 17alfa jest jednym z najbardziej toksycznych znam typa co mial poczatki marskosci watroby po tym wiec ja bym sie z nim nie pchal jak juz to hemapolin albo epistane ale znowuż nie w wieku 17 lat to glupota wes lepiej schocka i storma i zobaczysz jak poleci. Mam nadzieje ze dieta jest i dodatki białko gainer caly czas ???

franek77
13-05-08, 14:04
no wlasnie na razie mam tylko massdrol i chcialbym zebys mi napisal co jeszcze bardzo cie prosze!! bo nie mam pojecia. nie da sie zastapic czym clomidu??bo nie wiem czy nabede w aptece... czyli kupic tez clomed tak?? jak go zazywac i kiedy razem z clomidem?

Cielu7
13-05-08, 14:51
tydz1: Clomid 150mg/d,
tydz2: Clomid 100mg/d,
tydz3 Novadex xt i do konca opakowania po 3 kapsy dziennie rozłozone na cały dzień.

ale tak jak mowie mass drol ja bym odłozył naprawde szkoda zdrowia.

franek77
13-05-08, 15:02
czyli clomedu nie uzywac?

NIKOLIS 168
13-05-08, 15:16
Nie jest on potrzebny. Clomid 12tabsów wystarczy!
Jesli chodzi o MassDrola to jeden z silniejszych Ph wiec bym sobie go darował i kupił cos słabszego.
Jesli chodzi o branie to zacząłbym od małej dawki 1tabletka powiedzmy przez tydzien i obserwuj jak osiagi i potem zwieksz do 2
do 3 i zejdz na dwie/jedna to zalezy od organizmu. Bo jeden bedzie miał wspaniałe efekty juz przy 10/20mg a drugi bedzie potrzebował duzo wiecej.

terrorsiejem
13-05-08, 21:02
jak masz wtyke w aptece to dostaniesz. Normalnie w aptekach jest clomid. POodobno można też dobrym bajerem sypnąć i ci sprzedadzą. Clomed jak było pisane to nie to samo co clomid i nie ma sensu go brac do odbloku. Clomid można również dostac u dila (u większości dili).

franek77
13-05-08, 21:30
i jak brac ten clomid? a co mi sie moze dziac po tym massdrolu?? dziekuje wszystkim za odpowiedzi!!

Cielu7
13-05-08, 21:45
co moze sie dziec pierwesze zauwazalne to tradzik moze cie wypryszczyc 2 moze ci zjechac watrobe 3 moze cie nawet mocno zablokowac zmniejsza ci sie jajeczka 4 zrobi szuru muru w twojej gospodarce hormonalnej no to sa te glowne

NIKOLIS 168
13-05-08, 21:50
Przeciez to normalka ph=saa i to nie ulega watpliwosci.

lg team
14-05-08, 06:41
ph = saa?

ciekawe bardzo,

NIKOLIS 168
14-05-08, 08:00
Nie ciekawe tylko szczera prawda bo skutki uboczne sa podobne, wogóle jak ktos ujał Ph to SAA w ładnych opakowaniach.

lg team
14-05-08, 10:19
ph / saa = porownywalne skutki uboczne

ph / saa = zupelnie inne dzialanie / osiagi na + dla saa

widzisz roznice kolego?

Prezydent_1c
15-05-08, 12:29
Nie zgodziłbym się co do podobnych skutków ubocznych. Moim zdaniem ph bardziej na +

lg team
15-05-08, 12:35
ze niby ph sa bardziej szkodliwe niz saa?

czy zle zrozumialem?

NIKOLIS 168
15-05-08, 13:28
Do konca nie mozna porównac co jest bardziej szkodliwe. Ph sa w tabsach wiec ryja watrobe. A np nie mozna porównac Super Drola do Phery, Hemapolinu czy Epi, tak jak oxe do antka czy trenu. Wiec tutaj jednak zostawiłbym sprawe otwartą. Kazdy ma swoje zdanie na ten temat.

Prezydent_1c
15-05-08, 15:20
Nie nie. Przy odopowiednim stosowaniu ph są "zdrowsze" (o ile możn a użyć takiego słowa wogóle w tym przypadku) od saa. Takie jest moje zdanie. Po części z książek po części z życia (pierdolnieci koledzy :D)