Zobacz pełną wersję : Meta
Siergiej1991
12-05-08, 16:43
Witam
posiadam 70 tabletek ruskiego metanabolu ...
mam dwa pytania w zwiazku z tym ....
1. czy po metanabolu wystepuja skutki uboczne na psychice .... typu gorsze wyniki w naucie itp...
2. w jakich dawkach i porach dnia powinienem brac .... mam 17 lat i okolo 3 lat stazu na silowni ....
ps. za pomoc oczywiscie daje sogi
masz 17 lat i chcesz brac metanabol!?!?!?!? chyba sobie jaja robisz :)
1.na psyche to nie mi nic nie popsuła
2. zobacz 2 tematy niżej tam rozpisaliśmy
eee. 17 lat to moze nie ciekawy wiek na koks ale co ja tez juz brałem majac 17 lat heheh.
troszke maławo masz tej metki dokup jeszcze z 30
i biez to 3razy dnia nigdy na pusty zoładek to 1 tab mety bierz 1 tab sylimarolu na osłone watroby nie zapomnij sie odblokować 6 tab clomidu wystarczy boś młody hehehe.
odblok wez na nastepny dzien od ostatniej porcji mety dnia pierwszego wez 2tab clomidu a potem do końca po1.
mogłes kupic polska mete.
a i jakis stack kreatynowy wez sobie na pocyklu.
terrorsiejem
12-05-08, 18:30
po cyklu doirzuć jeszcze hepatil i do cyklu z racji na wiek nolvadex by nie zaszkodził :) clomid zawsze przed snem. Dobrze dorzucić ZMA (jak masz dużo hajsu) i tran (dawkujesz jak sylimarol tzn.jeden tabs do jednego tabsa mety)
terrorsiejem
12-05-08, 18:31
na odbloku wystarczy zwykłe mono (np.olimpu bo tanie ) nie trzeba żadnych staków.
kreatyna to swoja droga i nie na odblok,
w formie pct mozna dodac tt i zma,
nolvy zadnej nie dodawaj nawet,
NIKOLIS 168
13-05-08, 15:06
Nolve trzymaj na ginko, choc to bardzo watpliwa sprawa zeby ona wystapiła. Meta 1-5 15mg ED
gainerek, osłonki (Esselive, Sylimarol) Clomid, Zma, witaminki no i kreatynka po cyklu. Trzymaj diete to jakies osiagi powinienes miec;)
I nie pij czasami alkoholu! Dokup cos tej metki bo na cykl minimum to 100tabsów. Polska czy Ruska to nie wazne oby tylko była z pewnego zrodła.
Pozdro:)
terrorsiejem
13-05-08, 21:07
kreatyna podczas odbloku (po cyklu) a nolve warto brac zapobiegawczo. Przynajmniej masz pewność że gino nie dostaniesz :) a walisz w siebie i tak taki syf że jeszcze troche syfu nie zaszkodzi.
kreatyna podczas odbloku (po cyklu) a nolve warto brac zapobiegawczo. Przynajmniej masz pewność że gino nie dostaniesz :) a walisz w siebie i tak taki syf że jeszcze troche syfu nie zaszkodzi.
barzo ciekawe podejscie...
nolva to tez lek i bez uzasdanionej potrzeby nie ma co w siebie jej ladowac
Czyli co trzeba brać podczas i po cyklu ??
jesli nie masz opanowanych podstaw zywienioiwo-suplementacyjnych to po co ci meta?
nie tylko tak sie pytam XD A czy po mecie coś idzie w górę ?? Bo słyszałem ze ona tylko odblokowuje organizm do dalszych koksów .
Ban ban ban ban ban i zamkniecie tematu! Tak mete sie bierze tak na rozgrzewke by sie przygotowac do dalszego kokszenia ! Kup sobie wywrotke koksu lepiej do piwnicy! Nic o nim nie wiesz, a jak piszesz to bzdury!
nagrodzilem Cie kolego jedynie ostem, bana bym ci dal na ten dzial. Poczekaj troche latek, dowiedz sie tego i owego i w tedy chetnie poczytamy twoje sensowne wypowiedzi a nie beznadziejne pytania i to do tego w czyims temacie.
Nic dizwnego skoro dzial doping ma o 200 postow wiecej niz dzial dieta Hehe
Z tym zamknieciem tematu to przegiolem poniewaz myslalem ze ten delikwent go zalozyl ale jednak nie, na szczescie