PDA

Zobacz pełną wersję : Meta

Siergiej1991
12-05-08, 16:43
Witam
posiadam 70 tabletek ruskiego metanabolu ...
mam dwa pytania w zwiazku z tym ....
1. czy po metanabolu wystepuja skutki uboczne na psychice .... typu gorsze wyniki w naucie itp...
2. w jakich dawkach i porach dnia powinienem brac .... mam 17 lat i okolo 3 lat stazu na silowni ....
ps. za pomoc oczywiscie daje sogi

Hulk
12-05-08, 16:51
masz 17 lat i chcesz brac metanabol!?!?!?!? chyba sobie jaja robisz :)

sts
12-05-08, 17:12
1.na psyche to nie mi nic nie popsuła
2. zobacz 2 tematy niżej tam rozpisaliśmy

lachu
12-05-08, 17:50
eee. 17 lat to moze nie ciekawy wiek na koks ale co ja tez juz brałem majac 17 lat heheh.

troszke maławo masz tej metki dokup jeszcze z 30
i biez to 3razy dnia nigdy na pusty zoładek to 1 tab mety bierz 1 tab sylimarolu na osłone watroby nie zapomnij sie odblokować 6 tab clomidu wystarczy boś młody hehehe.
odblok wez na nastepny dzien od ostatniej porcji mety dnia pierwszego wez 2tab clomidu a potem do końca po1.

mogłes kupic polska mete.

a i jakis stack kreatynowy wez sobie na pocyklu.

terrorsiejem
12-05-08, 18:30
po cyklu doirzuć jeszcze hepatil i do cyklu z racji na wiek nolvadex by nie zaszkodził :) clomid zawsze przed snem. Dobrze dorzucić ZMA (jak masz dużo hajsu) i tran (dawkujesz jak sylimarol tzn.jeden tabs do jednego tabsa mety)

terrorsiejem
12-05-08, 18:31
na odbloku wystarczy zwykłe mono (np.olimpu bo tanie ) nie trzeba żadnych staków.

lg team
13-05-08, 06:47
kreatyna to swoja droga i nie na odblok,

w formie pct mozna dodac tt i zma,

nolvy zadnej nie dodawaj nawet,

NIKOLIS 168
13-05-08, 15:06
Nolve trzymaj na ginko, choc to bardzo watpliwa sprawa zeby ona wystapiła. Meta 1-5 15mg ED
gainerek, osłonki (Esselive, Sylimarol) Clomid, Zma, witaminki no i kreatynka po cyklu. Trzymaj diete to jakies osiagi powinienes miec;)
I nie pij czasami alkoholu! Dokup cos tej metki bo na cykl minimum to 100tabsów. Polska czy Ruska to nie wazne oby tylko była z pewnego zrodła.
Pozdro:)

terrorsiejem
13-05-08, 21:07
kreatyna podczas odbloku (po cyklu) a nolve warto brac zapobiegawczo. Przynajmniej masz pewność że gino nie dostaniesz :) a walisz w siebie i tak taki syf że jeszcze troche syfu nie zaszkodzi.

lg team
14-05-08, 06:42
kreatyna podczas odbloku (po cyklu) a nolve warto brac zapobiegawczo. Przynajmniej masz pewność że gino nie dostaniesz :) a walisz w siebie i tak taki syf że jeszcze troche syfu nie zaszkodzi.

barzo ciekawe podejscie...

nolva to tez lek i bez uzasdanionej potrzeby nie ma co w siebie jej ladowac

karol93
15-05-08, 16:27
Czyli co trzeba brać podczas i po cyklu ??

lg team
15-05-08, 16:39
jesli nie masz opanowanych podstaw zywienioiwo-suplementacyjnych to po co ci meta?

karol93
15-05-08, 16:59
nie tylko tak sie pytam XD A czy po mecie coś idzie w górę ?? Bo słyszałem ze ona tylko odblokowuje organizm do dalszych koksów .

Rynju
15-05-08, 17:21
Ban ban ban ban ban i zamkniecie tematu! Tak mete sie bierze tak na rozgrzewke by sie przygotowac do dalszego kokszenia ! Kup sobie wywrotke koksu lepiej do piwnicy! Nic o nim nie wiesz, a jak piszesz to bzdury!

Rynju
15-05-08, 17:31
nagrodzilem Cie kolego jedynie ostem, bana bym ci dal na ten dzial. Poczekaj troche latek, dowiedz sie tego i owego i w tedy chetnie poczytamy twoje sensowne wypowiedzi a nie beznadziejne pytania i to do tego w czyims temacie.
Nic dizwnego skoro dzial doping ma o 200 postow wiecej niz dzial dieta Hehe

Z tym zamknieciem tematu to przegiolem poniewaz myslalem ze ten delikwent go zalozyl ale jednak nie, na szczescie