Zobacz pełną wersję : Prohormony.
Prezydent_1c
11-05-08, 21:00
Witam, chciałbym spytać was o waszą opinię lub w razie brania pochwalanie się rezultatami po zażywaniu supli z ph. Jestem najciekawszy opini na temat prohormony vs. sterydy pod względem zdrowotnym. Jestem również ciekaw co myślicie o braniu tego w wieku 18lat.
nie radze brac ph w wieku lat 18 to sa saa w ladnym opakowaniu i wszystkie 17alfa i ryja po watrobie.
NIKOLIS 168
11-05-08, 22:27
Ciekawy temat, ph ineresuje sie juz chwile. Wiem juz duzo i w nastepnym roku ruszam na cykl z ph. A wiec ph maja ponoc wieksza siłe ale oral watroba siada. Odblok standardowo jak po SAA. Ja mysle ze mam wystarczajaca wiedze i mysle ze moj cykl bedzie udany. Mam juz mały szkic tego planu, ale co do srodków wspomagajacych to dokładnie jeszcze sie zastanawiałem( firma). Cały cykl 4miesieczny wyniesie mnie około 1200~~1300zł. Mysle ze warto.
NIKOLIS, teraz masz 16 lat i w wieku 17 chcesz sie brac za PH ? Ty powinienes w wieku 17 lat zaczac z kretką a nie PH ...
Widze że szał na bycie wielkim nie mija ...
a po za tym w usa wychodzi ustawa o zakazie sprzedaży prohormonow. A tak na marginesie to tu bez jaj byly zgony po super drolu
terrorsiejem
12-05-08, 13:50
mysle że nikolis ma na tyle duża wiedze w tym temacie że wie co robi :)
ale ostrzec zawsze warto...
NIKOLIS 168
12-05-08, 14:23
To znaczy teraz mam 17lat a ph bede w wieku 18. Wszystko bedzie zapiete na ostatni guzik osłonki, odbloki witaminki
No ok, życzę żeby wszystko poszło ok, może będziesz zdawał relację ?
PS W profilu masz 16 :|
Prezydent_1c
12-05-08, 14:44
Ja w takim razie również czekam na relacje. A mi na byciu duzym jak ktoś napisał wczesniej nie zależy.
NIKOLIS 168
12-05-08, 14:46
W Lipcu koncze 17. Relacja obowiazkowa.
a i nie lap sie na 1 cykl na trenadrol badz super drol zacznij jak juz od hemapolinu a najlepiej od epistane z IBE
NIKOLIS 168
12-05-08, 15:50
Super Drol czy Trenadrol odpada na pierwszy cykl. Mysle na Epithine-E lub Phera Mass.