Zobacz pełną wersję : Stawy. Stój bo strzelam!!
Witam, od dłużzszego czasu regularnie ćwicze (prawie rok). Uważam na kręgosłup i stawy, ale no właśnie ale, przy ruchach kulistych strzelają mi stawy barkowe i łokciowe. Nie odczuwam przy tym żadnego bólu, trochę sie martwię ponieważ jestem jeszcze dosyć młody i nie chce żeby mi sie coś stało. Dlatego przed udaniem sie do naszej wspaniałej służby zdrowia pytam się was, czy mieliście (lub macie) podobne dolegliwości, oraz czy grozi to jakimiś konsekwencjami. Wiem że nie jesteście lekarzami ale może spotkaliście sie z czymś podobnym.
Z góry dzięki za odpowiedzi
pablo91prg
11-05-08, 15:39
Typiara od biologii (a doktorantka akademii medycznej) powiedziała mi, że takie strzelanie to nic złego, przynajmniej narazie. Ale lepiej się udać do lekarza bo to moze początek jakiejś choroby układu ruchu. Ja tak pstrykam palcami u nóg io rąk, szyją, stawami skokowymi i barkowymi. Narazie żyje, ale nie wiadomo jak długo:p
No tak palcami też moge strzelać, niedługo zostane najbardziej chrupiącym człowiekiem w mieście
terrorsiejem
11-05-08, 17:40
ja byłem z tym problemem u lekarza i powiedział że dopuki mnie to nie boli,to sie z tym nic nie robi ponieważ naprawić to można tylko operacyjnie... Czyli jesli nie odczuwasz bólu nie odczuwaj nieokoju. Ale jednak lepiej iść do kochanej izby zdrowia ponieważ ty nie musisz mieć tego co ja mam :)
VegetaSSJ3
19-05-08, 20:42
Witam strzelaniem sie nie przejmuj mozesz sprubowac zrobic kuracje z Glukozamina tylko niech ta kuracja trwa ok 2 miesiace wtedy dopiero zacznie dzialac pozdrawiam
jak sie nie cwiczy to strzelają
VegetaSSJ3
20-05-08, 21:06
za mało samaru w stawach i prykają
moze masz za malo sluzu w stawach ja mam tak w stawie lokciowym
Tylko nie wiem czy to ten sluz czy cos innego bo jakies
kosci mi wystaja na lokciu jakby polamane heh na twoim miejscu
zastanowil bym sie nad jakas glukozmina albo odzywka na stawy
VITALMAXA albo ANIMAL FLEX duzo jest takich odzywek albo
jakies witaminki albo zwykla gluko........ to tez daje..............!!!
JESLI SPODOBALA ci sie moja wypowiedz RZUC SOOOOOGA!!!!!!