Zobacz pełną wersję : wzrost
co by sie stalo jezeli wzial bym hormano wzrostu?? prosze o odpowiedzi nie tylko negatywne ale i pozytywne suuutki ubocze jaki i skutki pozytywne o ile mozna taK to nazwac
nic, zmarnowalbys tylko $$$ - jsli cie stac wogole,
poza tym istnieje wysokie prawdopodobienstwo ze ktos ci wcisnie fake,
w Twoim przypadku - tylko suplementy.
Universal GH Stack
MRM Relax-ALL
Kaizen ZMA
+ rościąganie i basen
tylko pytanie czy autor chce rosnac w gore czy w szerz ;)
tak z ciekawości- ile to kosztuje?
pablo91prg
11-05-08, 15:42
w pizde siana, ze tak powiem ;]
60-80zl - 4 iu
16 / 30 / 36 roznie od 300-350zl do nawet 750zl,
ceny gh w pl sa kosmiczne,
NIKOLIS 168
11-05-08, 16:55
Tez mnie to zawsze ciekawiło i nikt nie potrafił udzielic mi sensownej odpowiedzi. Czy po Gh mozna urosnac? Słyszałem rózne opinie ale zadna które by mnie usatysfakcjonowała.
prosze bardzo,
do pewnego wieku mozna - prowadzac dluga terapie pod okiem lekarza,
w przypadku stosowania gh do rozwoju miesnia zdarzaja sie przypadki wzrostu (niewielki) 1-2cm stsounkowo rzadko,
czesciej jednak rozrost szczeki czy wzrost organow wewne (cos al'a Coleman i inni nadurzywajacy gh - dawki powyzej 16 iu),
oczywiscie nikt nie udzieli info czy akurat dana osoba cos z tego bedzie miala, to wychodzi w czasie stosowania,
na pewno pomaga w kontuzjach sciegien i kosci (kolega testowal przygotowujac sie do wystepu i sprawdzilo sie idealnie)
pewna sporo roznice robi rowniez pochodzenie - syntetyk bezpieczniejszy niz ludzi (nadal spotykany na rynku),
moze nastepna ale kolejna sesje opre na gh - prowadze juz rozmowy z przedstawicielem pewnej firmy zajmujacej sie obrotem gh tylko dlatego, ze koszt gh z importu bezposrednio od przedstawiciela jest smiesznie tani w porownaniu do ceny tego samego srodka juz w pl,
jesli chcesz byc wyższy to hgh raczej ci nie pomoze, na szerokość jak najbardziej ale jako dodatek do konkretnego cyklu na saa, oczywiście jak był byś dość zaawansowany , jak masz 5000 PLN to możesz myśleć.
znaczy jak chce urosnac w gore to hormnon mi nie pomoze tez tani rynkowy bo na tamto to szkoda kasy. Ale slyszalem rowniez ze suplementy na wzrost tez nic nie daja[?]
urosniesz tyle ile masz zapisane w genach,
nic ani nic nie przyspieszy twojego wzrostu,
aha czaje. Ja nie chce przyspieszac tylko urosnac a ze ojcec jest niski a matka jeszcz nizsza to nie ma szans juz urosnac ehhh ;(
NIKOLIS 168
11-05-08, 18:15
Ile masz wzrostu ze tak rozpaczasz?
Powiem Ci to nie zawsze zalezy od rodziców własny wzrost np. moj tata ma 173cm a mama 171cm a ja 184cm a moj brat 180cm. Jakie znajdziecie wytłumaczenia???
heh to jestes farciarz ja mam wzrosciku lledwo 1.70 nie jest to tak malo ale wolal bym byc wyzszy bo jestm najnizszy w klasie i dLA mnie to tako
jesli lekarz by ci przepisał hormon i bys go brał pod jego okiem to urosniesz ,ale nie wiem jak teras to wygląda u lekarza czy dalej to przepisują
w tym wieku na 99,99% nie urosl by juz raczej,
w tym wieku nie dostanie juz refundowanego gh,
jesli dostal by gh na Rp i pokazal sie w aptece albo farmaceuta by to zgosil, albo nfz po otrzymaniu Rp z miejsca by to sprawdzil,
w genach dziedziczenie cechy jaka jest wzrost warunkuje glownie ojciec