Michal88r
07-05-08, 23:22
Witam, zauwazylem ostatnio w tesco na pułce takie coś jak isostar (w proszku) ;] i poczytałem wartości odżywcze i wygląda to tak:
Zawartość opakowania: 400 g
Wartość odżywcza: 100 g
Węglowodany (g): 87,4
Sód (mg): 0,86
Potas (mg): 225
Wapń (mg): 400
Magnez (mg): 150
Wartość energetyczna: 1580 kJ (371 kcal).
ćwicze na mase, (3 razy w tyg.) jestem na cyklu z nitrobolonem2 i do tego gainer(MassXXL)
nitro stosuje w dni treningowe 3 razy dziennie rano 30min przed sniadaniem, 30min przed i po treningu (wg. zaleceń producenta)
dni nietreningowe 2 razy dziennie, 30min przed sniadaniem i ok 5 godz puzniej (wg. zaleceń producenta) a gainer 3 razy dziennie, miedzy posiłkami.
moje pytanie brzmi:
kiedy można pić taki isostar? przed, po czy w trakcie treningu, i czy wogóle warto to pić ;] czy to coś pomoże w ćwczeniu na mase
Zawartość opakowania: 400 g
Wartość odżywcza: 100 g
Węglowodany (g): 87,4
Sód (mg): 0,86
Potas (mg): 225
Wapń (mg): 400
Magnez (mg): 150
Wartość energetyczna: 1580 kJ (371 kcal).
ćwicze na mase, (3 razy w tyg.) jestem na cyklu z nitrobolonem2 i do tego gainer(MassXXL)
nitro stosuje w dni treningowe 3 razy dziennie rano 30min przed sniadaniem, 30min przed i po treningu (wg. zaleceń producenta)
dni nietreningowe 2 razy dziennie, 30min przed sniadaniem i ok 5 godz puzniej (wg. zaleceń producenta) a gainer 3 razy dziennie, miedzy posiłkami.
moje pytanie brzmi:
kiedy można pić taki isostar? przed, po czy w trakcie treningu, i czy wogóle warto to pić ;] czy to coś pomoże w ćwczeniu na mase